--.-° --% 0мм

У Кривому Розі зменшився рівень злочинності

14:30, 10 фев 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі зменшився рівень злочинностіУ виконкомі Криворізької міської ради прошла координаційна нарада правоохоронних органів Кривого Рогу. У ній взяли участь міський голова Юрій Вілкул, прокурор міста старший радник юстиції Федір Кириєнко представники органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів. Основним у порядку денному було питання про стан боротьби зі злочинністю.

Під час наради було зазначено, що протягом останніх років у місті спостерігається зниження рівня злочинності. За 2011 рік на 2,35% зменшилася загальна злочинність, у тому числі на 10,4% кількість тяжких та особливо тяжких злочинів.

Як відзначив прокурор Федір Кириєнко, плідна співпраця з органами місцевого самоврядування, яка виразно спостерігається останнім часом, позитивно впливає на стан законності у місті.

Наприклад, лише у 2011 році з міського бюджету було виділено субвенцію державному бюджету у сумі понад 3 млн. грн. на реалізацію заходів Програми забезпечення громадського порядку та безпеки громадян у Кривому Розі. Метою зазначеної програми було постійне вдосконалення засобів активної протидії злочинності у місті, покращення оперативності та повноти розкриття скоєних злочинів, об’єднання зусиль органів місцевого самоврядування з правоохоронними органами для підтримки громадського порядку та безпеки громадян на максимально-можливому рівні.

Міський голова Юрій Вілкул висловив сподівання, що й надалі співпраця органів місцевого самоврядування та правоохоронних органів сприятиме досягненню певних позитивних результатів щодо попередження та протидії злочинності у місті.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых