--.-° --% 0мм

Цьогорічне ялинкове містечко ПівдГЗКа – найкраще у Кривому Розі!

10:00, 19 янв 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Напередодні старого Нового року (свята Василя) в Палаці культури і творчості (ПКіТ) ВАТ «ПівдГЗК» було велелюдно. 13 січня там проходив урочистий захід – підведення підсумків міського огляду-конкурсу новорічних та різдвяних свят в ялинкових містечках та закладах культури і мистецтва, освіти, фізкультури та спорту.

На згаданий захід прибули гості з усіх районів нашого міста. Їх на порозі Палацу культури зустрічали та поздоровляли з новорічними святами Дід Мороз і його онука – Снігуронька. А чемний та доброзичливий Дракон (символ нинішнього року) елегантно брав під руку дорослих і зовсім юних дам та проводжав їх до свого замку – Палацу культури.

У головному ж залі представники художніх колективів ПКіТ розважали присутніх новорічною виставою «Нові пригоди Маші і Ведмедя». Відтак розпочалася урочиста церемонія нагородження учасників вищепойменованого конкурсу. Цьогорічним переможцем у ньому представники компетентного журі визнали Південний ГЗКа. Саме тому нинішнього року на базі його Палацу культури проводилася церемонія нагородження конкурсантів.

Про це розповіла під час урочистостей заступник криворізького міського голови Валентина Бєрлін.

– Хочу висловити велику подяку керівництву Південного комбінату і насамперед – Голові Правління ПівдГЗКа Михайлу Костянтиновичу Короленку за високий рівень організації новорічних і різдвяних заходів, – зауважила Валентина Миколаївна. – Цогоріч біля Палацу культури Південного ГЗКа наші містяни мали змогу помилуватися ошатною і великою ялинкою. Красивими і неймовірно захопливими були тут і крижані фігури. У ялинковому містечку ПівдГЗКа тисячі криворіжців змогли побачити неповторну заворожливу новорічно-різдвяну казку!

Валентина Бєрлін вручила Голові Правління ВАТ «ПівдГЗК» Михайлу Короленку Диплом 1-го ступеня за краще художньо-естетичне оформлення ялинкового містечка, облаштування ігрового майданчика для дітей та молоді, організацію новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів.

– Дуже приємно, що за останні 11 років церемонія нагородження вперше відбувається саме на базі Палацу культури нашого підприємства, – зазначив Михайло Костянтинович. – Ми дуже старанно готувалися до новорічно-різдвяних заходів. І ці заходи були проведені якісно, на досить високому рівні. Біля 4 тисяч дітей працівників Південного ГЗКа отримали новорічні подарунки. А ще наше ялинкове містечко подарувало дорослим і малечі незабутні приємні враження та позитивний настрій.

Під час урочистостей Валентина Бєрлін також вручила голові Інгулецької райради Євгену Рижкову Диплом 1-го ступеня за якісну організацію в районі новорічних та різдвяних культурно-мистецьких заходів в ялинкових містечках та закладах культури, збереження і розвиток національних традицій, свят та обрядів.

Різноманітні нагороди, цінні подарунки та грошові винагороди одержали й представники інших закладів культури і мистецтва, освіти, фізкультури та спорту Кривого Рогу.

Як зазначила під час підведення підсумків конкурсу начальник управління культури і туризму виконкому Криворізької міськради Любов Маляренко, нинішнього року новорічно-різдвяні заходи були проведені у 8-ми ялинкових містечках, 3-х театрах та 11-х палацах культури нашого міста. Також вона наголосила, що у порівнянні з минулим роком рівень організації таких культурно-масових заходів у 2012 році був набагато вищим і більш якісним.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых