--.-° --% 0мм

На Північному ГЗК прийнято колективний Договір на наступні два роки

11:22, 5 янв 2012 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Північному ГЗК прийнято колективний Договір на наступні два рокиНаприкінці минулого року в Палаці культури Північного ГЗК відбулася конференція трудового колективу щодо виконання в 20102011 рр. колективного договору ПАТ «ПівнГЗК» та затвердження дії цього документа на 20122013 роки.

Серед минулорічних подій грудень на підприємстві ще ознаменувався конференцією трудового колективу ПівнГЗК, на якій розглянуто два основних питання – виконання колдоговору у попередні два роки та затвердження нової редакції цього документа на 2012-2013 рр. Адміністрацію на ній представляв генеральний директор комбінату Андрій Шпилька, який і доповів з першого питання порядку дня. Зокрема, він зазначив, що 2010-2011 роки, незважаючи на всю їх складність, в цілому для Північного ГЗК виявилися успішними. Комбінату в складі вертикально-інтегрованої Групи Метінвест, вдалося продемонструвати ефективну і стабільну роботу в місті та регіоні, створити безпечні умови праці. В рамках стратегії Метінвесту за останні два роки в Північний комбінат інвестовано майже 3,5 млрд. гривень.

Збільшення минулоріч виробничих показників певною мірою позначилось і на соціальній політиці. Постійно здійснюються виплати, спрямовані на покращення умов праці та побуту, організацію свят та урочистостей, культурно-спортивних заходів, проектів для молоді та ветеранів праці. В рамках соціальної політики вже декілька років поспіль здійснюється медичне страхування. Протягом звітного періоду введено програму пільгового страхування для працівників комбінату та членів їх сімей від 3 до 60 років. Минулого сезону на базах відпочинку, пансіонатах, здравницях, дитячих таборах відпочило понад 14 тисяч північан та членів їх сімей.

Великий обсяг ремонтних робіт виконано і в адміністративно-побутових приміщеннях цехів. Сума витрат на капремонти санітарно-побутових приміщень сягає 4 млн гривень. Всі ці та інші напрямки соціальної політики постійно знаходились і знаходяться під пильною увагою адміністрації підприємства.

Після доповідей учасників конференції одностайно було прийнято рішення стосовно того, що протягом останніх двох років всі основні положення колдоговору 2010-2011 рр. на комбінаті реалізовувалися в повному обсязі. Запропонований генеральним директором А.Шпилькою проект колдоговору на 2012-2013 рр. було затверджено з введенням його в дію з 1 січня поточного року. Таким чином, колдоговір на наступні два роки прийнято.

Олександр ШИДО


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых