--.-° --% 0мм

Дорогі криворіжці!

12:00, 30 дек 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Новий рік – це затишне родинне свято, яке ми зустрічаємо з близькими людьми. Воно об'єднує нас довкола головних цінностей: любові до дітей, до батьків, до своїх близьких, до свого міста.

Є хороша традиція: напередодні нового року проводжати та пригадувати добрими словами минулий. Рік, що минає запам'ятається нам багатьма подіями. Він не був легким. Але нашому місту цей рік приніс добрі зміни. Почала втілюватися в життя масштабна екологічна програма. Значно підвищена якість питної води. Відремонтовані й побудовані нові дороги.

Оновлюється, набуває нових, неповторних рис обличчя міста. По суті, відбувається друге народження річки Саксагань. Повністю змінився вигляд вулиці Мусоргського та проспекту Південного. Місто прикрасили нові пам'ятки. Для майбутніх мам був відкритий сучасний перинатальний центр. Уперше відразу 90 сімей медпрацівників безоплатно отримали нові квартири.

Радує, що позитивні зміни сталися і в інших напрямках життя нашого міста. Сьогодні ми з упевненістю входимо в новий рік – уже в грудні 2011 ухвалено бюджет-2012.

Усе це вдалося зробити завдяки вашій підтримці й участі в життєдіяльності міста. Щире спасибі за це, дорогі земляки!

Бажаю вам здоров'я, щастя, родинного затишку й достатку в кожній оселі! Гарного настрою, турботи та розуміння близьких людей! Хай здійсняться всі ваші бажання!

З Новим роком і світлим Різдвом Христовим!

Криворізький міський голова Ю. Вілкул  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых