--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині реалізується комплексна програма лікування серцево-судинних захворювань

12:42, 30 дек 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині реалізується комплексна програма лікування серцево-судинних захворюваньВона включає декілька етапів лікування та реабілітації таких хворих, с особливо з гострим інфарктом міокарду (від кардіологічного відділення до санаторію).

Комплексну реабілітаційну та санітарно-курортну допомогу жителям Дніпропетровщини надає санаторій «Славутич» ім. Б. В. Пашковського, який розташований у Верхньодніпровську. Тут проходять відновлення після гострого інфаркту, ревматичних уражень серцево-судинної системи, гіпертонічної хвороби та порушень мозкового кровообігу.

Завдяки сучасній клініко-діагностичній лабораторії у санаторії можуть виявити і супроводжуючи хвороби, та надати комплексну санаторно-лікувальну допомогу. У санаторії «Славутич» приділяють багато уваги профілактиці та лікуванню захворювань нервової, ендокринної системи, опорно-рухового апарату та органів зору.

«У санаторії створені всі умови для відновлення сил та здоров’я. Тут надзвичайно уважні, професійні лікарі та сучасне обладнання. Всього за тиждень я відчуваю покращення здоров’я, хоча маю перебувати тут ще 12 днів», – сказала чорнобилець Валентина Гарбар.

В санаторії працює бальнеологічне відділення, відділення фізіотерапії, інгаляторій, масажні кабінети, палата інтенсивної терапії, басейн та кабінет спелеотерапії.

«Завдяки якісному лікуванню та комплексній реабілітації і профілактиці серцево-судинних захворювань, на Дніпропетровщині майже всі люди, які перенесли інфаркт, повертаються до звичного способу життя та трудової діяльності», – сказав головний лікар санаторію «Славутич» Ігор Пашковський.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0