--.-° --% 0мм

В Інгульці влаштували новорічну казку на воді

07:33, 30 дек 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Серед розмаїття новорічних ялинок особливо святковий вигляд мала зелена красуня на воді басейну Палацу спорту Інгулецького комбінату. Відтепер новорічна казка розпочата для всіх шанувателів незвичайного видовища. А для того щоб запрошені переконалися в незвичайності заходу, участь в ньому прийняли казкові жителі Мадагаскару.

Протягом години присутні спостерігали за розвитком подій, що було дуже цікаво, адже яскраві костюми, оригінальні персонажі, підготовлені артисти – усе гарно доповнювало загальне оформлення залу. Тропічні дерева з кульок, ліани, різні тваринки та багато іншого дивували навіть дорослих. До візуального сприйняття додалися майстерні виступи танцівниць із професійних колективів Палацу спорту, вихованців спортивних секцій, а особливо сподобалися глядачам граційні рухи плавців.

Організатори новорічної казки постаралися, аби запам’яталося якомога більше казкових моментів. Тому в основі сюжету був цікавий мультфільм «Мадагаскар», а персонажі Алекс, Марті, пінгвіни, символи острову лемури та інші звірята, на відмінно впоравшись із завданням, веселили всіх присутніх.

Звичайно, не обійшлося без головних героїв свята – Діда Мороза та Снігуроньки. Насамкінець постановки, як годиться, боротьба світлої та темної сили завершилася дружбою, спалахнули новорічні феєрверки, казкові персонажі у колі товаришів зустріли імпровізований Новий рік.

Колектив та адміністрація Палацу спорту постаралися скласти зручний графік відвідування для школярів інгулецьких шкіл. Та, зазначу, що на свято залюбки приходили не лише діти, а й дорослі. Тож гарне діло отримало схвальну оцінку всіх небайдужих.

Святкові вистави у басейні ДП «Спорт-Майстер» СК «Інгулець» продовжуються, тож, завітайте та отримайте цінний заряд гарного настрою та щирого гумору. Хай відповідне гарне почуття не покидає вас впродовж новорічних свят!

Людмила АНДРУХІВ
Фото П. ГОРНОСТАЄВА


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых