--.-° --% 0мм

За півтора року правоохоронці Дніпропетровщини отримали 96 нових патрульних спецавтомобілів

12:52, 1 дек 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За півтора року правоохоронці Дніпропетровщини отримали 96 нових патрульних спецавтомобілівУ рамках регіональної губернаторської програми «Безпечне місто» голова облдержадміністрації Олександр Вілкул вручив правоохоронцям Дніпропетровська ключі від 35 нових спецавтомобілів Ssan Yong. Програма «Безпечне місто» передбачає створення в області єдиної регіональної системи безперервного патрулювання вулиць у містах Дніпропетровщини.  

Нові патрульні автомобілі, обладнані бортовими комп’ютерами з GPS-навігацією, приладами прийому-передачі миттєвих повідомлень та засобами стільникового зв’язку, надійшли у користування 8 райвідділів та 27-го полку патрульної служби Дніпропетровського міського управління ГУМВС.

В урочистому врученні автомобілів також взяли участь заступник голови облдержадміністрації Іван Ступак, міський голова Іван Куліченко, начальник ГУМВС України в Дніпропетровській області Віктор Бабенко, начальник Дніпропетровського міського управління ГУ МВС України в області Петро Чистяков, народний депутат Юрій Самойленко.

«Програма «Безпечне місто» – це комплексний підхід до підвищення рівня правопорядку на вулицях наших міст та районів. Вона включає в себе забезпечення органів правопорядку новими сучасними спецавтомобілями та передбачає вдосконалення системи диспетчеризації у відповідності до світових стандартів. Від матеріально-технічного забезпечення залежить ефективність роботи правоохоронних органів, а значить безпека наших мешканців. Завдяки заходам, реалізованим у рамках програми, з початку року в області майже на 7,5% збільшилася кількість розкритих злочинів, а також на 20% знизився рівень злочинності», – сказав Олександр Вілкул.

Губернатор також додав, що у рамках регіональної програми «Безпечне місто» за півтора року правоохоронці Дніпропетровщини отримали 96 нових патрульних спецавтомобілів. Зокрема минулого року підрозділи органів внутрішніх справ міст Дніпродзержинськ та Кривий Ріг отримали 33 сучасні патрульні автомобілі, цього року 20 таких автомобілів були передані в Дніпродзержинське міського управління, Нікопольське, Новомосковське, Павлоградське міські відділи внутрішніх справ (кожне місто отримало по п'ять авто). Вісім спецавтомобілів для патрулювання обласного центру отримала Муніципальна гвардія Дніпропетровська. Проект реалізується без залучення бюджетних кошт, а за рахунок коштів соціально відповідального бізнесу.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0