--.-° --% 0мм

У Кривому Розі презентували програму з реформування системи держслужби

13:29, 30 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі презентували програму з реформування системи держслужбиУ виконкомі Криворізької міської ради відбулася презентація програми з реформування системи державної служби та місцевого самоврядування.  

Метою зазначеного реформування є створення ефективної системи державного управління світового рівня, підвищення соціального статусу державних службовців відповідно до європейських стандартів.

На заході були присутні представники ТОВ Хей Груп в Україні, які надаватимуть консультаційні послуги шляхом проведення комплексного аналізу, розробки операційних моделей управління, організаційних структур, управлінських процесів та здійснення їх апробації в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування Дніпропетровської області.

Крім того, у презентації програми брали участь начальник відділу кадрової роботи Дніпропетровської облдержадміністрації, керівник проекту «Державне управління завтрашнього дня» і керівник робочої групи. Також на першому семінарі були присутні члени експертної групи проекту «Державне управління завтрашнього дня» від виконавчого комітету Криворізької міськради, голови районних у місті рад та їх заступники, керівники структурних підрозділів виконкому міської ради.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых