--.-° --% 0мм

"Кривбас" - "Іллічівець" - 2:0

08:05, 28 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

"Кривбас" - "Іллічівець" - 2:0«Кривбас» здобув дуже важливу перемогу, перегравши в матчі 18 туру ЕпіЦентр чемпіонату Україні сезону 2011/12 рр. маріупольський «Іллічівець» з рахунком 2:0.

Увесь поєдинок криворіжці грали першим номером, лише зрідка дозволяючи гостям організовувати контратаки. Але навіть в цих моментах оборона «Кривбасу» діяла чітко та впевнено, не дозволяючи супернику сумніватись в законності місця «Кривбасу» в турнірній таблиці.

Перший тайм пройшов за відчутної ігрової та територіальної переваги господарів поля. «Кривбас» значно більше володів м’ячем, атакував та створював гострі моменти біля воріт Богдана Шуста. Перший гольовий момент у матчі виник на 11-й хвилині. Після відскоку Бартуловіч як слід «приклався» до м’яча – «плямистий» влучив у поперечину. Цей момент став початком відліку гострих моментів, які створив «Кривбас» у першому таймі. Перевага господарів була беззаперечною, ось тільки гострих гольових моментів криворіжці не створювали. Гості також не мали великих нагод для взяття воріт, але їхні контратаки були доволі гострими, хоча навряд чи їх можна порівняти з атаками «Кривбасу». Хоча в першому таймі за гольовими моментами гості мали деяку перевагу перед господарями. На 21-й хвилині Фомін мав замикати небезпечний пас з флангу – але удар головою був неточним.

У середині тайму Самодін міг вивести свою команду вперед, але Шуст випередив гравця атакувальної лінії «Кривбасу» та оволодів м’ячем. А через 2 хвилини Пуканич ударом з середньої відстані влучає в поперечину. На цьому небезпечні моменти біля воріт скінчились, але загальної картини гри це не «зіпсувало» - «Кривбас» атакував більше, великими силами. Гості майже увесь час приділили обороні власних воріт, але їхня контргра була більш небезпечною.

Другий тайм пройшов загалом за тим же сценарієм, як і перший – більше атакували господарі, гості ж переважну більшість часу оборонялись. Однак саме це й принесло успіх криворіжцям. На 64-й хвилині Лисицький зі своєї половини поля після розіграшу штрафного виконав дальній пас на Бартуловіча, той випередив Бутка, обробив м’яч та ударом у дальній кут відкрив рахунок в матчі. Це, на наш погляд, був переламний момент в грі – після цього впевненість, що «Кривбас» втримає перемогу, не залишала прихильників криворізького клубу.

А через 10 хвилин це отримало своє додаткове підтвердження. Відбивши атаку гостей, кривбасівці організували контратаку, Лисенко віддав пас на Єслінека, якому вдалося уникнути офсайду. Чеський півзахисник втік від свого опікуна, обіграв воротаря та спокійно розібрався ще з одним захисником «Іллічівця», який намагався на останньому рубежі врятувати свою команду. 2:0 – це була більш ніж вагома заявка на перемогу.

До кінця гри гості не втрачали надії на те, щоб скоротити рахунок, але господарі не надавали маріупольцям цих шансів, захищаючись спокійно та впевнено. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу «Кривбасу» в цьому матчі, яка дозволила криворжіцям на дві години опанувати 4-ту сходинку турнірної таблиці.

«Кривбас»: Бойко, Петров, Федорчук, Самодін, Костишин (Єслінек, 52), Бартуловіч (Сердюк, 88), Канкава, Лобжанідзе, Матіч, Лисенко, Лисицький-к.

«Іллічівець»: Шуст, Полянський, Невмивака, Пуканич-к (Федотов, 66), Шевчук, Ярошенко, Фомін, Кожанов (Тищенко, 84), Іщенко, Віценець (Іванов, 79), Бутко.

Прес-служба ФК "Кривбас"  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых