--.-° --% 0мм

У Дніпропетровській області протягом двох років облаштовано понад 300 дитячих майданчиків

11:35, 25 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Дніпропетровській області протягом двох років облаштовано понад 300 дитячих майданчиківЗа ініціативи губернатора Олександра Вілкула на Дніпропетровщині реалізується програма розвитку інфраструктури для дитячого відпочинку. У рамках цієї програми в області протягом двох років облаштовано понад 300 дитячих майданчиків. Серед них 101 майданчик встановлено за кошти обласного бюджету. Для цього було виділено 6 млн грн. Про це повідомив начальник управління у справах фізичної культури та спорту Олександр Пшеничников під час засідання колегії облдержадміністрації, яка пройшла під головуванням Олександра Вілкула.

Як зазначив Олександр Пшеничников, у 2010-2011 роках у Дніпропетровську, Кривому Розі й Нікопольському районі введено в дію 11 нових сучасних універсальних майданчиків, 7 майданчиків зі штучним покриттям для занять ігровими видами спорту та понад 50 майданчиків з тренажерним обладнанням у Дніпропетровську та Кривому Розі. У наступному році в Дніпропетровську планується відкриття сучасного футбольного поля зі штучним покриттям для занять футболом.

Вперше за багато років у цьому році значно збільшено видатки з місцевих бюджетів на будівництво та реконструкцію спортивних споруд, особливо у містах Дніпропетровськ та Кривий Ріг.

У Дніпропетровську завдяки залученню позабюджетних коштів встановлено два майданчики для вуличного баскетболу в парку ім. Л.Глоби та два баскетбольних майданчики і тренажерний зал у спортивній дитячо-юнацькій школі олімпійського резерву № 5 збудовано футбольне поле та два футбольних майданчики зі штучним покриттям. За рахунок державних коштів триває будівництво льодової арени та реконструкція споруд водноспортивного комбінату.

Протягом двох років у Кривому Розі було реконструйовано спортивний комплекс загальноосвітньої школи № 4, два сільських стадіони в селах Гаврилівка та Братське Покровського району. Також у Кривому Розі встановлено перший в області скейтодром для молоді, на якому молодь має можливості вдосконалювати свої спортивні навички у цьому сучасному виді спорту.

«Розвиток фізкультури та спорту на Дніпропетровщині – одне з головних напрямів роботи обласної влади, які визначив губернатор Олександр Вілкул. Під керівництвом Олександра Вілкула в регіоні йде активне відновлення спортивної інфраструктури. У містах і районах області ми встановлюємо сучасні дитячі майданчики, будуємо футбольні поля, відкриваємо спортивні комплекси та стадіони. Здоровий спосіб життя – це запорука здорового суспільства регіону й України. Обласна влада дарує дітям регіону щасливі дитячі роки», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых