--.-° --% 0мм

Північний ГЗК відвідали високі гості

08:32, 18 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Північний ГЗК відвідали високі гостіДнями на Північному ГЗК побувала делегація у складі Голови національного агентства України з питань державної служби В’ячеслава Толкованова, голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода та першого заступника Криворізького голови Костянтина Павлова. Одне з найпотужніших підприємств гірничодобувної галузі, яке відвідали поважні гості, є візитною карткою промисловості нашого міста.

Минулого вівторка делегація у складі Голови національного агентства України з питань державної служби В’ячеслава Толкованова, голови Дніпропетровської обласної ради Євгена Удода та першого заступника Криворізького голови Костянтина Павлова побувала на Північному гірничо-збагачувальному комбінаті.

Знайомство з роботою одного з найпотужніших підприємств гірничодобувної галузі України розпочалося з відвідин найсучаснішої дробильної фабрики №3, яка по праву вважається кращою в Європі. Генеральний директор ПівнГЗК Андрій Шпилька ознайомив високих гостей з роботою цього структурного підрозділу. За обсягами виробництва він один з найкращих серед підприємств, де використовується циклічно-потокова технологія. До того ж фабрика нині має широкий потенціал для подальшого розвитку. Також делегація ознайомилася з роботою сучасної диспетчерської, зокрема автоматизованою системою керування всіма виробничими процесами на виробничому підрозділі комбінату.

На оглядовому майданчику Першотравневого кар’єру гостям міста розповіли про впровадження багатьох інноваційних програм на ПівнГЗК, спрямованих на оптимізацію виробничих процесів, реалізацію проектів з покращення стану навколишнього середовища, заощадження паливно-енергетичних ресурсів, покращення умов праці та проживання трудящих підприємства.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0