--.-° --% 0мм

Палац культури Північного комбінату відсвяткував свій 25-річний ювілей (фото)

14:27, 10 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Палац культури Північного комбінату відсвяткував свій 25-річний ювілей (фото)Надзвичайна атмосфера панувала днями у палаці. Сотні шанувальників творчості прийшли розділити радість артистів. У фойє піснями зустрічав запрошених найповажніший колектив – народний хор ветеранів праці, котрий стояв у витоків створення цього культурного закладу.

Урочистості розпочалися яскравим світловим шоу, на фоні якого прозвучала пісня «Квітка–душа», у виконанні солістів та вокальних ансамблів. Такою квіткою-душею став палац для мешканців нашого району і міста за роки свого існування. Про його творчий шлях яскраво розповів відеоряд. Цікаво було споглядати як час змінив формат діяльності колективу, відточив їх майстерність. Наразі колектив палацу – це чудовий сплав молодості та досвіду, професіоналізму та неймовірної любові до своєї справи. Деяким з них теж виповнилось 25 років, але не вікових, а трудових. Вони починали з палацом і нині працюють на його благо. Серед них керівник вокально-інструментального ансамблю «З піснею по життю» Олександр Огнівець, завідувач відділом Алла Муксимова, завгосп Антоніна Клевцова, швейцар Катерина Касян. Керує колективом майстер своєї справи, відмінник освіти України Віталій Фесун.

Багато теплих слів було сказано на адресу іменинників. Привітали їх головний інженер ПівнГЗК Микола Гаврилюк і голова профспілкового комітету Василь Швед. Поздоровили також начальник управління культури і туризму Криворізького міському Любов Маляренко і голова профспілки працівників металургійної і гірничодобувної промисловості Анатолій Макаренко. З нагоди 25-ліття палацу вони нагородили кращих його працівників грамотами за активну і сумлінну працю, збереження і примноження культурних традицій, популяризацію аматорського мистецтва. Слова визнання прозвучали й від керівників культурних закладів міста, котрі працюють з колективом нашого палацу у тісній співдружності.

Свій високий рівень творчої майстерності артисти продемонстрували у концертній програмі, в яку включили найкращі пісні і танці останнього п’ятиріччя. Кожен їх виступ потопав в оваціях.

Останнім акордом було представлення колективів, керівників і працівників палацу. Публіка стоячи аплодувала ювілярам. Різнокольоровий дощ конфетті завершив грандіозне свято. Попереду у колективу новий етап творчого зростання.

 

 

ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0