--.-° --% 0мм

В Кривому Розі привітали переможців регіонального етапу конкурсу "100 кращих товарів України"

14:44, 8 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В Кривому Розі привітали переможців регіонального етапу конкурсу 8 листопада у Кривому Розі відбулося урочисте підведення підсумків регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» у 2011 році за участі міського голови Юрія Вілкула. Загалом на заході були присутні представники кращих підприємств міста, які є флагманами якості та візитівкою регіону й держави.

Регіональний етап Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) співпав з проведенням Європейського тижня якості в Україні і є своєрідним свідченням європейської спрямованості як криворізьких виробників, так і суспільства в цілому.

Міський голова привітав усіх, хто причетний до проведення головного форуму кращих підприємств Криворіжжя: переможців, лауреатів, учасників, гостей та організаторів. «Престиж конкурсу, у якому підприємства нашого міста беруть участь з 2002 року, постійно зростає, а змагання за право стати переможцем спонукає місцевих товаровиробників до підприємницької ініціативи, пошуку, активного використання європейського та світового досвідів», - відзначив Юрій Вілкул.

У цьому році на регіональному рівні рівні взяло участь 81 підприємство, що представили 84 види продукції, з них 22 - стали переможцями. З 14 підприємств, що взяли участь у загальнодержавному етапі конкурсу «100 кращих товарів України», стали переможцями - 8.

Під час урочистостей міський голова висловив велику подяку кожному учаснику регіонального етапу конкурсу: «Усім хто дбає про впровадження новітніх технологій, підтримує розвиток підприємницької ініціативи за рахунок власних фінансових, трудових та інтелектуальних ресурсів. Величезні зусилля колективів передових підприємств міста втілюються в конкретні здобутки – зростає якість та конкурентоспроможність продукції, повніше враховуються потреби споживачів, більш дієвою стає турбота про захист довкілля. Ці позитивні зрушення відчуває не тільки кожен мешканець Криворіжжя – вони стають вагомим внеском у розвиток економіки країни», - підкреслив Юрій Вілкул.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0