--.-° --% 0мм

Криворізька музична школа №7 відсвяткувала 50-річний ювілей

13:38, 4 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізька музична школа №7 відсвяткувала 50-річний ювілейВласний день народження заклад відмітив, як годиться, урочисто та масштабно. У концертній залі Палацу культури ПАТ «ІнГЗК» зібралися колишні працівники, випускники, батьки учнів, шефи з Інгулецького комбінату і просто поціновувачі мистецтва. Серед гостей були представники районного виконавчого комітету на чолі з головою Євгеном Рижковим.  

На адресу музичної школи лунали теплі слова привітань, зазначалося, що безцінними є  досягнення спеціалістів закладу. Також не обійшлося без нагород. Грамотами та іншими відзнаками були відмічені кращі музиканти за внесок в здобутки духовного багатства країни, за підтримку мистецтва в районі та місті. Зокрема, грамотою виконкому Криворізької міської ради нагородили директора закладу Людмилу Бориславську, яка є прикладом для всього колективу школи. Також овації та відзнаку отримав ансамбль «Барвінок», який відомий за межами України, адже неодноразово брав участь в зарубіжних фестивалях та конкурсах.

У черговий раз колективи та музиканти школи порадували присутніх на святі майстерним виконанням музичних творів. Все це заслуги викладачів осередку музичної освіти в Інгулецькому районі.

Тож свято стало окрасою Палацу культури і, як завжди, працівники музичної школи довели, що  музика – це та основа, що підтримує культуру на гідному рівні завжди.

Людмила АНДРУХІВ
Фото М. ГОРБАЦЬКОГО


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0