--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул поставив завдання завершити ремонт доріг на Дніпропетровщині до 15 листопада

15:38, 1 ноя 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул поставив завдання завершити ремонт доріг на Дніпропетровщині до 15 листопадаГолова Дніпропетровської облдержадміністрації провів виїзні наради щодо завершення капітального ремонту вулиць Героїв Сталінграда та Маршала Малиновського у Дніпропетровську. У нарадах взяли участь заступники голови облдержадміністрації Іван Ступак, керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та міськвиконкому, а також керівники проектних і підрядних організацій.

Губернатор відзначив, що капітальний ремонт вулиць Героїв Сталінграда та Маршала Малиновського в Дніпропетровську практично завершений. Залишилося за кілька днів виконати роботи, які не пов'язані безпосередньо з дорожнім покриттям. Це завершення установки освітлення і проведення інших технічних робіт невеликих обсягів (установка кронштейнів, підвіска кабелю і т.д.). Зазначені вулиці відремонтовані за кошти державного бюджету. Вартість капремонту вулиці Героїв Сталінграда – 30 млн грн, Маршала Малиновського – 27,9 млн грн.

«Торік в області було відремонтовано 1,5 млн квадратних метрів доріг. У цьому році ми запланували відремонтувати 1 млн 700 тис квадратних метрів. На сьогодні план практично виконаний – вже відремонтовано 1 млн 656 тис квадратних метрів дорожнього покриття. Роботи тривають і незабаром будуть повністю закінчені. Я поставив завдання завершити їх до 15 листопада», – сказав Олександр Вілкул.

Цього року з ініціативи губернатора на ремонт доріг міст і районів області з бюджетів усіх рівнів виділено рекордну суму – понад 422 млн грн. Це майже в два рази більше, ніж у 2010 році, і в три з половиною рази більше, ніж у 2009 році.

«Обласна влада і надалі буде розвивати дорожньо-транспортну інфраструктуру міст і районів нашого регіону. Це є одним з найголовніших напрямків сталого соціально-економічного розвитку нашого регіону, підвищення його інвестиційної привабливості, а головне – підвищення комфортності проживання мешканців міст і районів області. Реконструюючи старі і будуючи нові дороги, ми реально будуємо нову Дніпропетровщину. Наша мета – щоб дороги європейської якості стали візитною карткою області. І ми впевнено йдемо до поставленої мети», – наголосив Олександр Вілкул.


ДОВІДКА

Цьогоріч за кошти держбюджету в розмірі 122,5 млн грн в містах і районах області виконано капремонт 139,3 тис м2 дорожнього покриття (65,9 млн грн) та поточний ремонт 331,7 тис м2 (56,6 млн грн). Зокрема, капремонт 120 тис м2 на загальну суму 57,9 млн грн було проведено в Дніпропетровську (вул. Героїв Сталінграда та вул. Маршала Малиновського). Ще 19,2 тис м2 доріг на суму 8 млн грн було капітально відремонтовано в містах Марганець, Синельникове, а також Петриківському й П’ятихатському районах.

За кошти обласного бюджету у розмірі 18,7 млн грн капремонт було виконано на площі 18,2 тис м2 (7,4 млн грн) у містах Марганець, Новомосковськ та Орджонікідзе, а також поточний ремонт на площі 73,4 тис м2 дорожнього покриття (11,3 млн грн.) у містах Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Кривий Ріг, Марганець, Павлоград, Тернівка та Апостолівське, Криворізькому й П’ятихатському районах.

За рахунок коштів місцевих бюджетів на виконання робіт з ремонту доріг цьогоріч було передбачено 280,9 млн грн, у тому числі 128,6 млн грн на капітальний ремонт (361,3 тис м2) та 152,7 млн грн на поточний ремонт (784,7 тис м2). У м. Дніпропетровську за рахунок місцевого бюджету капітально відремонтовані проспект ім. газети «Правда», вул. Шмідта та вул. Янтарна.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых