--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщіні реалізується програма з попередження сирітства «Депутати за благополуччя сімей»

10:58, 29 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщіні реалізується програма з попередження сирітства «Депутати за благополуччя сімей»На Дніпропетровщині за ініціативи губернатора Олександра Вілкула реалізується програма з попередження сирітства «Депутати за благополуччя сімей». За кожним депутатом закріплена кожна кризова сім'я – це понад 5 тисяч сімей. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час виступу на Всеукраїнській нараді з питань захисту прав дитини, яка відбулась в Києві під головуванням Президента України Віктора Януковича.  

«Для того щоб вирішити проблему сирітства ми повинні йти двома шляхами. Перший шлях – це розвиток сімейних форм виховання: усиновлення, створення дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Другий - попередження соціального сирітства, робота з кризовими сім'ями, щоб сьогодні не допускати сирітства. Таку програму з попередження соціального сирітства реалізує в регіоні одна з провідних політичних партій – Партія регіонів.  За кожним депутатом закріплена кожна кризова сім'я – це понад 5 тисяч сімей. Якщо необхідно, то дітям надається системна допомога – в організації лікування, придбанні продуктів харчування, надається також допомога у працевлаштуванні батьків. Це важлива робота для того, щоб не допустити вилучення дітей із сімей», - зазначив Олександр Вілкула.

За сприяння депутатів протягом вересня-жовтня була надана така допомога: 196 сім'ям оформлені документи і реєстрація; 140 сімей отримали одяг, взуття, продукти; 68 сім'ям - допомога в лікуванні; 78 сім'ям вирішені житлові проблеми; члени 81 родини отримали допомогу в навчанні та працевлаштуванні.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых