--.-° --% 0мм

У Дніпропетровську намальовано перший стріт-арт у стилі петриківського розпису

15:53, 19 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Дніпропетровську намальовано перший стріт-арт у стилі петриківського розписуУ Дніпропетровську за підтримки губернатора Олександра Вілкула у рамках регіонального конкурсу «Street Art» з нагоди 20-річчя Центру народного мистецтва «Петриківка» активісти молодіжного руху «К-12» розмалювали трансформаторну будку у стилі петриківського розпису.

«У жовтні цього року Центр народного мистецтва «Петриківка» святкує 20-річчя з дня заснування. В знак поваги до праці видатних майстрів петриківського розпису та з нагоди ювілею ми вирішили зробити подарунок Центру народного мистецтва. Ми розмалювали трансформаторну будку в незвичайному для стріт-арту стилі петриківського розпису. Це ще одне підтвердження того, що сучасне мистецтво стріт-арт – це не просто малювання якихось порожніх і безглуздих зображень. Кожна робота стріт-арту має зміст і свою філософію. Наша мета - об'єднати молодь Дніпропетровщини та разом творити добрі справи для улюбленого регіону. Завдяки підтримці губернатора Олександра Вілкула усі наші ідеї на благо області ми з успіхом реалізуємо», – зазначив організатор молодіжного руху «K12» Дмитро Хозін.

«Street Art» – один із кращих і успішних проектів на Дніпропетровщині. Проект об'єднав прогресивну молодь області, відкрив нові таланти та підтвердив, що Дніпропетровщина – потужний інноваційнорозвинутий регіон сучасної України. Я дуже задоволена й пишаюся молоддю нашої області. Майбутнє Дніпропетровщини – в надійних руках», – сказала заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Нагадаємо, що 25 жовтня цього року в Дніпропетровську відбудеться підсумкова фотовиставка. На фотовиставці будуть представлені роботи-переможники конкурсу «Street Art» 13-ти міст регіону. У рамках фотовиставки буде обрано кращу роботу регіонального конкурсу «Street Art». Також учасники конкурсу будуть нагороджені подарунками від голови облдержадміністрації Олександра Вілкула та молодіжного руху «K12».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых