--.-° --% 0мм

Микола Азаров вручив ключі від двокімнатної квартири криворізькому боксеру Євгену Хитрову

12:56, 19 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Микола Азаров вручив ключі від двокімнатної квартири криворізькому боксеру Євгену ХитровуПрем’єр-міністр України Микола Азаров вручив ключі від двокімнатної квартири у Кривому Розі криворізькому боксеру Євгену Хитрову, який став чемпіоном світу з боксу у ваговій категорії до 75 кг і отримав ліцензію на участь у ХХХ Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні (Великобританія).  

Ключі від квартир Глава Уряду також вручив переможцям та призерам чемпіонату світу з боксу-2011 – Василю Ломаченко, Тарасу Шелестюку, Олександру Усику, Денису Берінчику, а також головному тренеру збірної України з боксу Дмитру Сосновському.

«Уперше в історії українського спорту та країни наша команда здобула такий великий успіх. Вас уже привітав Президент, а тепер черга Уряду. Ми бажаємо вам великих успіхів, здоров’я та благополуччя. Хочемо, щоб ваша спортивна кар’єра продовжувалася якомога довше, щоб ви могли прославляти свою державу», - сказав Микола Азаров.

Прем’єр-міністр зазначив, що захоплюється збірною України з боксу: «Ми раді за вас і зробимо все, що від нас залежить, щоб покращити умови підготовки спортсменів».

Як повідомлялося раніше, Євгена Хитрова привітав голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Також Президент України Віктор Янукович вручив нашому спортсмену державний орден «За заслуги» третього ступеню.  

Довідка:
З 26 вересня по 8 жовтня 2011 року в Баку (Азербайджан) проходив чемпіонат світу з боксу серед чоловіків. За підсумками змагань Національна збірна України посіла перше командне місце з 5-ма нагородами в активі. Золотими медалістами стали: Василь Ломаченко, Тарас Шелестюк, Євген Хитров та Олександр Усик, «срібло» отримав Денис Берінчик.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых