--.-° --% 0мм

На залізничних переїздах Дніпропетровщини влаштовано обладнання для забезпечення безпеки руху

16:58, 17 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На залізничних переїздах Дніпропетровщини влаштовано обладнання для забезпечення безпеки рухуУпродовж тижня відомчий залізничний переїзд ПАТ «Євраз – Дніпропетровський металургійний завод ім. Петровського» по пр. Калініна у місті Дніпропетровськ буде повністю обладнано відповідно до нормативних вимог. Таке рішення прийнято за підсумками виїзної наради, яку провів на об’єкті за дорученням Олександра Вілкула заступник губернатора Іван Ступак.

У нараді також взяли участь Дніпропетровський транспортний прокурор Юрій Юрченко, начальник УДАІ ГУМВС України в Дніпропетровській області полковник міліції Микола Вовчук, голова Ленінської районної в м. Дніпропетровську раді Анатолій Коваленко, генеральний директор ПАО «Євраз-ДМЗ ім. Петровського» Геннадій Бергеман, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, міської ради, Державтоінспекції.

Через залізничний переїзд по вул. Калініна, що належить заводу ім. Петровського, здійснюється автобусний рух 7-ми міських пасажирських маршрутів  № 102, 77, 156, 100, 118, 86, 141. Згідно з вимогами Державтоінспекції буде відремонтовано дорожнє покриття на підходах до переїзду, модернізовано світлофорну сигналізацію, збільшено гучність сигнального дзвінка.

«Після трагедії на залізничному переїзді в м. Марганець в Україні підсилені вимоги щодо безпеки на залізничних переїздах. Обладнання звуковою, світловою сигналізацією та у визначених випадках шлагбаумами – це необхідні заходи, які дозволять зберегти життя людей», – зазначив Іван Ступак.

Іван Ступак повідомив, що згідно з завданням губернатора області Олександра Вілкула протягом року на Дніпропетровщині на 161 залізничному переїзді, по якому проходить автобусний рух влаштовано необхідне обладнання для забезпечення безпеки руху, до кінця року заплановані роботи ще на 25 переїздах.

Олександр Вілкул дав завдання організаціям – власникам відомчих переїздів, через які пролягають маршрути пасажирського транспорту, негайно усунути недоліки згідно з приписами Державтоінспекції. Губернатор звернув увагу транспортної прокуратури на необхідність жорсткого реагування в рамках чинного законодавства стосовно організацій та підприємств, які не приділяють належної уваги питанням безпеки дорожнього руху через свої залізничні переїзди.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых