--.-° --% 0мм

Каратисти Південного ГОКу – серед кращих

13:45, 13 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Каратисти Південного ГОКу – серед кращих8 жовтня в спортивному комплексі «Локомотив» відбувся відкритий чемпіонат Кривого Рогу з Кіокушин крате-до серед дітей віком від 6 до 14 років. В ньому взяли участь майже 100 спортсменів. Серед них – чимало чемпіонів і призерів обласних та всеукраїнських чемпіонатів.  

Приємно, що збірна Південного комбінату на Чемпіонаті міста виступила надзвичайно майстерно і результативно. Так наш одинадцятирічний Георгій Вальков посів 2 місце у ваговій категорії до 50 кілограмів. Також 2 місця вибороли вихованці фізкультурно-оздоровчого комплексу Південного комбінату: тринадцятирічна Анастасія Штефан (вагова категорія – до 40 кілограмів) і десятирічний Владислав Тютюник (вагова категорія – до 50 кілограмів). А на третю сходинку зійшли також представники нашої збірної дванадцятирічна Юлія Полоз (вагова категорія – до 40 кілограмів) та десятирічний Влад Шевченко (вагова категорія – до 35 кілограмів). Усіх цих дітей виховує досвідчений професіональний тренер фізкультурно-оздоровчого комплексу комбінату, кандидат в майстри спорту Вікторія Романова.

- Хочу висловити велику подяку начальнику фізкультурно-оздоровчого комплексу Михайленко Ларисі Петрівні і в всьому керівництву комбінату на чолі з Головою Правління ВАТ «ПівдГЗК» Михайлу Костянтиновичу Короленку за турботу, яку вони постійно проявляють до нашої секції з Кіокушин карате-до, – зауважила Вікторія Романова. – За рахунок підприємства для нас був придбаний новий спортивний інвентар. Саме Південний комбінат організовує для нас поїздки на навчально-тренувальні збори. Тобто керівництво комбінату робить все для того, щоб наші маленькі спортсмени достойно виступали і перемагали на змаганнях.

Слід зазначити, що юні каратисти незабаром візьмуть участь в обласному чемпіонаті. Вікторія Романова переконана, що її вихованці також виступатимуть і на чемпіонаті України. При цьому вона зазначила: «У змаганнях головне не перемога, а удосконалення духу, загартування характеру».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0