--.-° --% 0мм

Північний комбінат відзначено за «За інвестиційну привабливість»

12:47, 13 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Північний комбінат відзначено за «За інвестиційну привабливість»Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку нещодавно виступило організатором церемонії нагородження переможців конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств емітентів облігацій».

Минулого тижня відбулася урочиста церемонія нагородження переможців VI всеукраїнського конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств і підприємств емітентів облігацій», організатором якої виступили Державна комісія з цінних паперів і фондового ринку та Державна установа «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку» (АРІФРУ). В рамках програми заходу відбулася церемонія нагородження переможців, а також спілкування з керівництвом ДКЦПФР та АРІФРУ, представниками Кабінету міністрів, Адміністрації Президента, провідних інвестиційних компаній, бірж, асоціацій.

Серед переможців цього престижного конкурсу «На кращу регулярну інформацію акціонерних товариств та підприємств-емітентів облігацій» в номінації «За інвестиційну привабливість» відзначено Північний гірничо-збагачувальний комбінат з врученням диплому першого ступеню.

- Ця відзнака – результат роботи всього трудового колективу, зазначив генеральний директор Північного ГЗК Андрій Шпилька. Вона в черговий раз доводить, що комбінат не зупиняється на досягнутому, а цілеспрямовано запроваджує стратегію Метінвесту.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0