--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині працює обласний штаб з контролю за ходом опалювального сезону

11:20, 1 окт 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині працює обласний штаб з контролю за ходом опалювального сезонуШтаб створено за розпорядженням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула. Його очолює заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник. Завдання штабу – розпочати вчасно опалювальний сезон у всіх містах та районах області та забезпечити його якісне проходження впродовж осінньо-зимового періоду.  

На обласний штаб також покладені функції з координації й контролю дій усіх органів влади й служб області щодо вчасного початку й якісного проведення опалювального сезону. У ході підготовки житлово-комунального господарства області, об'єктів соціальної сфери та житлового фонду до осінньо-зимового в області за розпорядженням Олександра Вілкула проведено:

20 виїзних селекторних нарад з містами та районами області у ході яких вивчався фактичний стан справ на місцях та надавалась об’єктивна оцінка роботі щодо виконання запланованих заходів;

17 розширених засідань за участю керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, керівників енергопостачальних компаній, підприємств житлово-комунального господарства та начальників державних територіальних інспекцій;

близько 50 оперативних нарад з розгляду та практичного вирішення окремих питань пов’язаних з забезпеченням своєчасного та якісного виконання запланованих заходів.

Для оперативного реагування та надання необхідної допомоги у вирішенні питань із забезпечення на всій території області сталого проходження опалювального сезону в управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації цілодобово працює чергова служба, в якій діє «гаряча лінія»: тел. (0562) 42-55-90. Кожне звернення, що буде надходити на телефон гарячої лінії, управління ЖКГ облдержадміністрації буде тримати на посиленому контролі до остаточного вирішення порушених питань.

Усі заходи з підготовки, які тривали згідно з розпорядженням голови облдержадміністрації щодо підготовки до опалювального сезону виконані. Паспорти та акти готовності підписані. Недоліки, які були виявлені під час перевірок обласним штабом усунені та об’єкти житлово-комунального господарства готові до роботи в осінньо-зимовому періоді 2011/2012 року.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0