--.-° --% 0мм

Юрій Вілкул привітав учителів Кривого Рогу з професійним святом

10:31, 30 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Юрій Вілкул привітав учителів Кривого Рогу з професійним святомДнями у виконкомі Криворізької міської ради відбувся урочистий прийом міського голови з нагоди Дня працівників освіти України. Під час заходу Юрій Григорович Вілкул привітав учителів Кривого Рогу з професійним святом та побажав їм здоров’я, довгих років життя, благополуччя. Міський голова також повідомив про розвиток та фінансування освітньої галузі.  

Як відзначив Ю.Вілкул, міським бюджетом на 2011 рік станом на 1 вересня передбачено кошти загального фонду в сумі 662,7млн.грн., що на 56,7млн.грн. більше проти аналогічних показників 2010 року.

«Ми маємо можливість в цьому році здійснити капітальні ремонти в 56 закладах освіти, на які виділено 12,4 млн.грн. До кінця року в усіх дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах буде встановлено системи доочистки питної води, на що виділено кошти з міського бюджету в розмірі 4,7 млн.грн. У цьому році кожний навчальний заклад поповнено спортінвентарем та частково - спортивним обладнанням. Завершується установка спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням. Сьогодні в місті комп’ютеризовано 100% загальноосвітніх навчальних закладів», - підкреслив міський голова.

Крім того, Ю.Вілкул зауважив, що у криворіжців є всі підстави пишатися досягненнями в освіті, позитивними тенденціями розвитку. Праця викладацького складу Кривого Рогу залишається вагомим внеском в здобутки городян. Так, освітня галузь міста займає: І місце в області за результатами моніторингу методичної роботи та роботи позашкільних навчальних закладів; ІІ місце за результатами обласних учнівських предметних олімпіад, науково-дослідницьких конкурсів Малої академії наук України. Щороку криворізькі педагоги лідирують на міжнародних виставках.

Також міський голова під час своєї промови додав: «У березні 2011 року прийняте вкрай значиме для нашого міста рішення: надання високого статусу Національного Криворізькому державному університету. Упевнений, що відтепер Криворізький національний університет зможе у повному обсязі працювати на користь освіченості молоді Криворіжжя, майбутньої еліти країни. Кривий Ріг називають «сталевим серцем України». Але сьогодні є всі підстави віднести його до найбільших науково-освітніх центрів країни».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0