--.-° --% 0мм

У Палаці культури Інгулецького комбінату пройшов фестиваль «Срібне джерельце»

13:07, 26 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Палаці культури Інгулецького комбінату пройшов фестиваль «Срібне джерельце»На підприємствах Групи Метінвест всіляко підтримують прояви відтворення самобутньої творчості. На Інгулецькому комбінаті це підтверджується допомогою в організації щорічного фестивалю «Срібне джерельце». Відтак, 21-й за рахунком фестиваль зібрав у Палаці культури Інгулецького комбінату творчі колективи, глядачів, суддів, прихильників мистецтва. Серед талановитих учасників були і місцеві ансамблі, що демонстрували свої вміння протягом 17-18 вересня.

ПАТ «ІнГЗК» прикладає всіх зусиль, аби створити належні умови для проведення таких заходів, цього року флагман в гірничодобувній галузі виступив генеральним спонсором фестивалю. З нагоди свята всіх причетних до його реалізації  привітав генеральний директор Андрій Левіцький, котрий побажав натхнення, сил, бажання діяти і далі на ниві творчості. Від себе особисто та всього колективу трудящих Інгулецького комбінату подякував адміністрації Палацу культури за організацію свята, колективам за професіоналізм та високу виконавчу майстерність.

«Наразі для фестивалю створені всі умови, – говорить заступник директора ДП «Овації» ПАТ «ЦГЗК» Петро Іванович Кичук. – Включаючи доглянутий стан  закладу, можна зробити висновок про підтримку Інгулецьким комбінатом культурного розвитку нашого краю. Тому велика подяка дирекції та профкому ПАТ «ІнГЗК» за вчасну змістовну підтримку.

Цьогорічний фестиваль уособлює справжнє свято для всіх трудівників комбінату та мешканців міста. Про створення культурного середовища свідчить тенденція до збільшення кількості його учасників. Тож ми не зупиняємося на досягнутому, готуємося до наступних зустрічей на сценах міста та за його межами. Учасники недарма ставлять перед собою амбіційні цілі. Ці риси важливі не лише у творчості, а й в роботі. Тільки такі зможуть досягти поставленої мети, стати лідерами будь в чому».

Завершився фестиваль, справдилися очікування інгулецьких аматорів. Адже більшість призових місць, та, власне, Гран-прі отримали саме інгульчани. Гран-прі виборов колектив зразкового театру естрадної пісні «Містер Норд», перші місця посіли не менш популярні інгулецькі колективи – народний ансамбль бального танцю «Ритм» та дитячий зразковий фольклорний ансамбль «Жайворонок». Ми вітаємо переможців з успішними виступами, бажаємо подальших досягнень, перемог на професійних міжміських та міжнародних фестивалях.

Людмила АНДРУХІВ


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0