--.-° --% 0мм

У криворізькій загальноосвітній школі №4 відкрито сучасний спортивний комплекс (фото)

09:05, 26 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Це спортивний комплекс європейського зразка. Тут влаштовано нове футбольне поле зі штучним покриттям, універсальний волейбольно-баскетбольний майданчик із синтетичним покриттям, бігові доріжки зі стрибковою ямою, атлетичне містечко з тренажерним комплексом, відремонтовано спортивну залу, закуплено спортінвентар.

У криворізькій загальноосвітній школі №4 відкрито сучасний спортивний комплекс (фото) 

Кошти для будівництва та облаштування спортивного комплексу виділені з місцевого бюджету Кривого Рогу та Криворізького Благодійного Фонду «Відродження». У рамках відкриття спорткомплексу губернатор розпочав перші шкільні змагання з футболу подачею м’яча.

«Це гарний приклад партнерства влади та бізнесу, представники якого сьогодні інвестують у здоров’я майбутніх поколінь нашого рідного міста. Масовий спорт приходить сьогодні в кожну школу, у кожен двір», – сказав Олександр Вілкул. Він також висловив упевненість, що кожного року на базі цієї школи проходитимуть десятки шкільних, міських та навіть обласних змагань. «Зі стін вашої школи відтепер буде випускатися не лише добре освічена, але й фізично підготовлена і здорова молодь. А хтось із вас стане професійним спортсменом і навіть майбутнім чемпіоном!», – додав Олександр Вілкул.

Загалом, як зазначив губернатор, у Дніпропетровській області триває реалізація цілого комплексу програм і проектів з розвитку спортивної інфраструктури. Зокрема, за підсумками цього року на Дніпропетровщині буде встановлено більше 150 дитячих майданчиків, відкриються 6 нових сучасних футбольних майданчиків, футбольне поле зі штучним покриттям, 6 майданчиків для занять ігровими видами спорту, більше 50 майданчиків з тренажерним обладнанням. Наразі в рамках губернаторської програми з розвитку спортивної інфраструктури області в Кривому Розі відкрито сучасний спортивний комплекс «Північне сяйво» з двома басейнами (для дітей і для дорослих), у місті Синельникове відкрито сучасний стадіон з трибунами на 500 місць, а в Дніпропетровську триває будівництво льодової арени, яка буде відкрита вже до кінця цього року.

Другий рік поспіль з ініціативи Олександра Вілкула в Дніпропетровську працює літній Клуб дитячого плавання. Цьогоріч такі клуби відкрилися також у Дніпродзержинську та Новомосковську, завдяки чому понад півтори тисячі дітей змогли безкоштовно навчитися плавати.

Цього року для організації тренувального процесу спортсменів з обмеженими фізичними можливостями з обласного бюджету виділено понад 3 млн грн (на 20% більше, ніж торік і на 35% більше, ніж у 2009 р.).

Довідково:

Криворізька загальноосвітня спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 4 з поглибленим вивченням іноземних мов заснована в 1971 році. З 1994 року закладу присвоєно статус спеціалізованої школи з поглибленим вивченням іноземних мов. Основна мова – англійська, друга мова – французька, німецька. Наразі у школі навчається 795 учнів. Тут працює 73 педагога.

Навчальний процес у закладі здійснюється за новими підручниками Оксфордського університету.

У школі функціонують комп’ютерний клас, 2 майстерні, 11 кабінетів (іноземної мови, біології, хімії, фізики, української та російської мов, 3 лаборантські кімнати.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0