--.-° --% 0мм

У Кривому Розі розпочався XVI Всеукраїнський фестиваль корейської культури та мистецтв

10:05, 23 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі розпочався XVI Всеукраїнський фестиваль корейської культури та мистецтвЗ 23 по 25 вересня в Кривому Розі пройде XVI Всеукраїнський фестиваль корейської культури та мистецтв. У рамках фестивалю відбудеться фотовиставка робіт Віктора Співака «Із Кореї з любов’ю», виставка корейських художників та гала-концерт, у якому візьмуть участь хореографічні та художні колективи з різних регіонів країни.  

Кривий Ріг зустрічає учасників фестивалю – художні й хореографічні колективи, співаки різних напрямків з регіонів України, країн СНД та Кореї.

У фестивалі також візьмуть участь поважні гості: президент Асоціації корейців України Кан Ден Сіка, Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Кім Ин-Цджуна, глава Ради національних меншин України Аванесян Ашот-Дадикоевич.

Протягом трьох днів (23, 24, 25 вересня) криворіжці та гості міста зможуть ознайомитися з надбанням корейської культури: музикою, танцями, живописом. У рамках фестивалю буде працювати виставка фотографій з Кореї та картин корейських художників.

Також у рамках фестивалю відбудуться збори Координаційної Ради Асоціації корейців України. Діяльність Асоціації спрямована на збереження національної культури, традицій та мови громадян України, корейців за національністю, сприяння захисту їх законних прав та інтересів, зміцнення дружніх зв'язків корейського та українського народів.

Напередодні фестивалю за дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова зустрілася з делегацією Асоціації корейців в Україні. На зустрічі були обговорені питання взаємодії Дніпропетровської області та Асоціації, зокрема у галузі культури та мистецтв.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых