--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині визначені фіналісти змагань з футболу на Кубок губернатора

10:35, 15 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині визначені фіналісти змагань з футболу на Кубок губернатораФутбольні команди Кривого Рогу, Дніпропетровська, Дніпродзержинська, Синельникового, Павлограду, Першотравенська, Нікопольського та Царичанського районів вибороли право взяти участь у фіналі змагань з футболу на Кубок губернатора, присвячених 20-річчю незалежності України.  

З 9 по 11 вересня 2011 року на Дніпропетровщині пройшли зональні змагання з футболу на Кубок губернатора, присвячені 20-річчю незалежності України. У змаганнях взяли участь команди юнаків 12-річного віку.

Змагання спрямовані на виявлення переможців та підготовку юних футболістів до участі у чемпіонаті України серед дитячо-юнацьких команд у сезоні 2011/2012 року.

Фінальні змагання пройдуть з 22 по 25 вересня у с. Чкалове, Нікопольського району на стадіоні СК «Колос».

Урочисте відкриття фінальних змагань відбудеться 22 вересня 2011 року о 16.00 годині.

«Здоровий спосіб життя – це запорука здоров’я та довголіття нації. Обласна влада приділяє особливу увагу заохоченню до занять спортом дітей та молоді. Подібні змагання навчають відчувати роль кожного у командній грі, що так необхідно у дорослому житті», – сказав Олександр Вілкул.

Довідково

Футбол – олімпійський вид спорту, який є дуже популярним та розвиненим у Дніпропетровській області, він культивується у всіх містах та районах області, цим видом спорту займається 18937 чол. Дніпропетровський регіон на Чемпіонаті України у вищій лізі представляють такі команди як ФК «Дніпро» (м. Дніпропетровськ) та ФК «Кривбас» (м. Кривий Ріг), у другій лізі ФК «Сталь» (м. Дніпродзержинськ), ФК Горняк» (м. Кривий Ріг), ФК «Дніпро-2» (м. Дніпропетровськ). Взагалі у чемпіонатах України (різних вікових груп) приймає участь близько 30 команд Дніпропетровської області.

Працює відповідна інфраструктура: у 50 відділеннях дитячо-юнацьких спортивних шкіл займається 11245 спортсменів, спортивних клубах – 531 чол., Дніпропетровському вищому училищі фізичної культури займається 72 спортсмени. Заняття по футболу проводяться під керівництвом 414 тренерів, з яких 212 штатні, на 84 стадіонах області, серед яких стадіон «Дніпро-арена», де проходять ігри чемпіонату України та міжнародні зустрічі.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых