--.-° --% 0мм

Для участі у конкурсі «Майданс-2» команді Дніпродзержинська з боку влади надана повна підтримка

15:53, 14 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Для участі у конкурсі «Майданс-2» команді Дніпродзержинська з боку влади надана повна підтримкаУ рамках робочої поїздки до Дніпродзержинська Олександр Вілкул зустрівся з учасниками наймасштабнішого танцювального шоу-конкурсу країни «Майданс-2». Це вже друга зустріч губернатора з командою, яка представляє регіон у цьому телепроекті каналу «Інтер». Участь Дніпродзержинської збірної у конкурсі «Майданс-2» проходить під патронатом Олександра Вілкула.  

Наразі в Дніпродзержинській збірній бере участь 400 чоловік з 8 міст Дніпропетровської області. 3 вересня команда взяла участь у першому етапі конкурсу «Майданс-2» на телеканалі «Інтер» та пройшла у 1/8 фіналу конкурсу.

Під час зустрічі Олександр Вілкул поспілкувався з учасниками команди, хореографом Тетяною Шестак та обговорив питання організаційної допомоги команді з Дніпродзержинським міським головою Станіславом Сафроновим, головним адміністратором «Майданса» у Дніпродзержинську Оленою Шевченко та заступником мера Дніпродзержинська Сергієм Павлюком. «Майдансери» показали губернатору один з номерів, який збірна готує до наступного ефіру.

«Участь збірної Дніпродзержинська у всеукраїнському конкурсі «Майданс-2» – це іміджевий проект Дніпропетровщини. Команді надається вся необхідна підтримка. Спортивний комплекс «Прометей» став базою для щоденних тренувань Дніпродзержинської збірної «Майданс-2». Виділені кошти на створення костюмів, на атрибутику для виступів. Вирішені питання щодо проживання у Дніпродзержинську на час тренувань для учасників команди з інших міст регіону. Така підтримка буде забезпечена на усіх етапах конкурсу й у фіналі, у якому, я вірю, збірна Дніпродзержинська гідно представить Дніпропетровщину», – сказав Олександр Вілкул.

Губернатор Дніпропетровщини зазначив, що участь у цьому масштабному конкурсі об’єднала молодь усієї Дніпропетровської області. «Така єдність молодого покоління Дніпропетровщини допоможе не тільки перемогти в шоу «Майданс-2», цей досвід дозволить їм успішно реалізовувати свої проекти і в майбутньому», – наголосив Олександр Вілкул.

Головний тренер-хореограф Дніпродзержинської танцювальної збірної Тетяна Шестак подякувала губернатору за підтримку команди та запросила Олександра Вілкула до Києва на наступний виступ збірної, який відбудеться 24 вересня.

«Без такої сильної та міцної підтримки губернатора Олександра Вілкула та міської влади команда Дніпродзержинська навряд змогла б так ефектно виступити в першому етапі «Майданс-2» та отримати високу оцінку. У конкурсі важливий не тільки сам номер, а й яскравість костюмів, декорацій та вчасне вирішення організаційних питань.  Ми вдячні Олександру Вілкулу за особисту увагу до нашої команди. Зустрічі з губернатором надихають наших «майдан серів» на перемогу та додають впевненості», - зазначила Тетяна Шестак.

Дивіться 24 вересня о 20.30 на телеканалі «Інтер» другий етап шоу «Майданс-2» та голосуйте за збірну Дніпродзержинська та всієї Дніпропетровщини.

Довідка
За підсумками відбору міст-учасників конкурса-шоу “МАЙДАН’S.ДРУГИЙ СЕЗОН” місто Дніпродзержинськ увійшло до списку 13 міст України (Донецьк, Запоріжжя, Київ, Крим (збірна команда), Львів, Одеса, Полтава-Комсомольськ, Рівне, Суми, Харків, Чернівці, Бориспіль), які будуть змагатися за один мільйон гривень. Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул підтримав ідею молоді з інших міст регіону утворити збірну команду для участі в конкурсі. Команда Дніпродзержинська, до складу якої увійшли представники з інших міст області (Дніпропетровськ, Кривий Ріг, Синельникове, Орджонікідзе, Жовті води, Нікополь, Павлоград, Новомосковськ), на чолі з хореографом Тетяною Шестак 3 вересня 2011 року виступила на Майдані Незалежності у м. Києві у першому етапі другого сезону масштабного шоу країни “МАЙДАН’S”. Композиція “Задзеркалля”, здобула прихильність багатьох українців та виборола право брати участь у 1/8 фіналу танцювального шоу.

З 12 вересня 2011 року на базі дніпродзержинського комунального підприємства “Спортивний комплекс “Прометей” розпочались тренування учасників команди для підготовки до 1/8 фіналу.

Команда міста налаштована на перемогу. У разі виграшу одного мільйону гривень, кошти буде направлено на реконструкцію дитячих дошкільних закладів міста.

Хореограф команди Тетяна Шестак вже має досвід роботи з “майдансерами” – в першому шоу вона була асистентом київського хореографа Олени Шоптенко. Танцівник міжнародного класу, шестиразова чемпіонка України та фіналістка чемпіонатів Європи за програмою латиноамериканського формейшену, майстер спорту зі спортивно-бальних танців. Була учасницею шоу-балету “ELLE”, музично-пластичного театру “SELINA”, жіночого проекту “LSD” і шоу-балету “Turbo”. На сьогоднішній день працює в балеті Віталія Козловського і в основному складі бального балету “Кітч”. Брала участь в проектах “Фабрика зірок – 2; 3”, “Україна сльозам не вірить”. Працювала з багатьма зірками естради.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0