--.-° --% 0мм

Кривий Ріг готовий до зими на 100%

09:30, 7 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Ріг готовий до зими на 100%На сьогодні рівень підготовки житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2011-2012 років складає 100%.

Зокрема повністю здійснена комплексна підготовка житлового фонду Кривого Рогу. Так, проведено огляд внутрішньобудинкових мереж, усунуто недоліки. 4471 будинку, що складає 100% від передбачуваного обсягу, видано паспорти готовності. У зазначених об’єктах житлового фонду у повному обсязі та в заплановані терміни були проведені роботи з ремонту покрівель, ремонту та промивання опалювальних систем, ремонту систем гарячого і холодного водопостачання, підготовка під’їздів, підвалів, горищ та домовентиляційних каналів. Також готові до роботи у холодний період об’єкти соціально-культурного призначення - школи, дитячі садки та лікарні.  

Також підготовлено до осінньо-зимового періоду об’єкти теплопостачання. На теперішній час вже повністю здійснено підготовку котелень, капітальний ремонт котлів, підготовку теплових мереж та їх випробування. Крім того, замінено понад 28 км теплових мереж.

«Теплові мережі повністю технічно готові до подачі тепла у будинки криворіжців та соціальні заклади. Ми виконали у визначений термін усі заплановані роботи і підготували Кривий Ріг до зими. Керівники відповідних комунальних підприємств повинні бути готові вирішувати найскладніші поточні питання, у разі їх появи, і нести відповідальність за створення комфортних умов для криворіжців - наголосив міський голова Юрій Вілкул та додав -  жителі міста зі свого боку також повинні відповідально ставитися до виконання своїх законних обов’язків – розрахунків за спожиті комунальні послуги».

Щодо заходів з підготовки об’єктів міського електротранспорту та дорожньо-мостового господарства, то у цій сфері повністю виконано запланований капітальний та середній ремонти трамваїв, тролейбусів, трамвайних колій та контактних мереж. Підготовлено снігоочисники трамвайних колій. Також вже завершено роботи з підготовки спеціалізованої притиральної техніки, її кількість складає 105 одиниць та 11 тис. тон посипочного матеріалу.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых