--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині розпочалась акція «Молодь за здоровий спосіб життя»

16:18, 6 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині розпочалась акція «Молодь за здоровий спосіб життя»З 5 по 30 вересня 2011 року за сприяння губернатора Олександра Вілкула та Головного управління МВС України в Дніпропетровській області на Дніпропетровщині пройде молодіжна акція «Молодь за здоровий спосіб життя». Організатор акції – управління у справах сім`ї та молоді облдержадміністрації спільно з обласною громадською організацією «Школа Перемоги».   

Мета акції – популяризація здорового способу життя й боротьба з такими негативними явищами в молодіжному середовищі, як вживання алкоголю, наркотиків та куріння. В акції візьмуть участь понад 300 активістів обласних молодіжних організацій, які шляхом інтерактивного спілкування будуть проводити роз’яснювально-просвітницьку роботу серед школярів та студентів обласного центру.

«Найкраще, коли здоровий спосіб життя серед своїх ровесників популяризує сама молодь, адже часто авторитет дорослих не є вагомим для підлітків. Обласна влада на чолі з губернатором Олександром Вілкулом сприяє розвитку таких молодіжних соціальних ініціатив. У такий спосіб активісти молодіжних організацій мають можливість донести до однолітків важливу інформацію, продемонструвати приклад свідомого ставлення до свого життя та здоров’я», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.  

Дізнатися більше та приєднатися до акції «Молодь за здоровий спосіб життя» можна зателефонувавши до Управління у справах сім'ї й молоді облдержадміністрації за телефоном (056)740-20-12 або написавши на e-mail: uprsemmol@adm.dp.ua


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых