--.-° --% 0мм

Вболівальники Дніпропетровщини підтримають в Києві Дніпродзержинську збірну «Майданс-2»

09:08, 3 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Вболівальники Дніпропетровщини підтримають в Києві Дніпродзержинську збірну «Майданс-2»Обласна влада допоможе 60 найактивнішим вболівальникам Дніпропетровщини підтримати команду Дніпродзержинська у Києві на першому ефірі танцювального шоу «Майданс-2», що відбудеться 3 вересня 2011 року.  

Від підтримки аудиторії залежить половина успіху кожного виступу, тож за завданням губернатора Дніпропетровщини Олександра Вілкула обласна влада надає всебічну допомогу танцювальній збірній Дніпродзержинська, яка предсталяє нашу область на шоу «Майданс-2» та її вболівальникам.

«Команда Дніпродзержинська, яка представлятиме всю Дніпропетровську область отримає необхідну підтримку. Це стосується і організаційних питань, і пошиття костюмів. Усього, що допоможе забезпечити виступ нашої команди на гідному рівні!» – сказав Олександр Вілкул.

За завданням Олександра Вілкула підготуватись до виступу на найбільш масштабному танцювальному шоу країни команді з Дніпродзержинська допомогла обласна організація Партії регіонів. За виділені нею кошти придбано барвисті костюми і аксесуари. Також були сплачені проїзд, проживання та харчування для учасників команди з інших міст Дніпропетровщини під час тренування в Дніпродзержинську.

«Чарівний виступ із назвою «Задзеркалля», який представить Дніпродзержинськ 3 вересня, не залишить байдужим жодного глядача», – впевнена тренер-хореограф Дніпродзержинської збірної Тетяна Шестак, – «Щиро дякую Олександру Вілкулу за підтримку нашої команди».

Такі командні виступи не тільки реалізують творчий потенціал молодих українців, а й допомагають молодим людям з різних міст та регіонів краще розуміти один одного та співпрацювати. Тож «Майданс-2» це не лише яскраве шоу, а й можливість виховувати в молоді цілеспрямованість та єдність.

«Участь Дніпродзержинської команди в «Майдансі-2» – це можливість не тільки продемонструвати всій країні таланти нашої молоді, а й пропагувати культуру спорту та здорового способу життя серед молодого покоління», – підкреслив Олександр Вілкул.

Дніпропетровська обласна організація Партії регіонів забезпечила вболівальників команди з Дніпродзержинська комфортабельним автобусом, що доставить їх до місця проведення танцювального шоу та дозволить підтримати улюблених «майдансерів».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых