--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул привітав учнів Дніпропетровщини зі святом Першого дзвоника

12:31, 1 сен 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул привітав учнів Дніпропетровщини зі святом Першого дзвоникаГубернатор Олександр Вілкул привітав учнів середньої багатопрофільної школи № 23 м. Дніпропетровська та всіх шкіл області зі святом Першого дзвоника.

«Я вітаю всіх школярів Дніпропетровщини з початком нового навчального року. Школа є важливою ланкою в системі освіти, адже вона закладає базові знання, формує особистість, розкриває таланти та розвиває здібності. Ми створюємо систему нової інноваційної освіти, яка заснована на сучасних знаннях і технологіях. Завдяки отриманим знанням у школі та ВНЗ ви впевнено зробите наступний крок у житті, ставши висококваліфікованими фахівцями, затребуваними на ринку праці. Для цього на Дніпропетровщині реалізується комплексний проект «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти». Проект забезпечить рівні можливості доступу до необхідних знань для всіх учнів», – наголосив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Зокрема, в області реалізується проект «Єдиний освітньо-інформаційний простір», який поєднає усі школи регіону в один єдиний інформаційний портал. На порталі будуть створені індивідуальні щоденники учнів та класні журнали, які надаватимуть повну інформацію про успішність школяра. Це дозволить вирішити ряд проблем і створити максимально комфортні умови для учнів, батьків та вчителів.

У подарунок від Олександра Вілкула учні школи № 23 м. Дніпропетровська отримали сучасну інтерактивну дошку.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0