--.-° --% 0мм

З 4 по 5 вересня Дніпропетровщина приймає VІІ Всеукраїнську велоестафету

15:50, 31 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

З 4 по 5 вересня Дніпропетровщина приймає VІІ Всеукраїнську велоестафетуЗ нагоди Дня фізичної культури і спорту України з 2 по 10 вересня 2011 року в країні відбудеться VІІ Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну». Естафета проходитиме за трьома маршрутами через Автономну Республіку Крим, всі області України та міста Київ та Севастополь. Зокрема, Дніпропетровськ прийматиме велоестафету з 4 по 5 вересня.

У Дніпропетровську для участі у заході буде створено команду з 11 спортсменів – членів збірної команди області з велоспорту, які приєднаються 5 вересня до загальної колони східного напрямку. На старті команді буде вручено прапор області для пронесення його маршрутом велоестафети та встановлення під час фінішу в столиці України. Супроводжувати команду Дніпропетровщини маршрутом області можуть усі бажаючі, які отримають символіку велоестафети та руху «Спорт для всіх».

Під час перебування велоестафети в Дніпропетровській області будуть проведені масові спортивно-мистецькі заходи з метою пропаганди здорового способу життя та залучення широких верст населення до занять фізичною культурою і спортом. Зокрема, зустріч учасників всеукраїнської велоестафети:
у Новомосковську 4 вересня о 14-30 на центральній площі міста;
у Дніпропетровську 4 вересня о 16.00 на Фестивальному причалі;
у Дніпродзержинську 5 вересня о 10.00 біля готелю «Родина»;
у Верхньодніпровську 5 вересня о 12.00 біля пам’ятника Щербицькому.

Всеукраїнський фініш естафети відбудеться 10 вересня 2011 року в День фізичної культури і спорту України в місті Києві під Аркою Дружби Народів, де зустрінуться всі учасники естафети з усієї України і де буде створено об’єднану команду велосипедистів на знак єднання українського народу та прагнення до європейської інтеграції. Також під час урочистої зустрічі естафети в м. Києві відбудуться спортивно-масові та культурно-мистецькі заходи.

«Міжрегіональна та міжнародна співпраця є одним із пріоритетних напрямків розвитку Дніпропетровщини. Ми впевнено розширюємо економічні, промислові та соціально-культурні зв’язки нашого регіону. Також обласна влада створює усі необхідні умови для відродження спортивної слави Дніпропетровщини шляхом зміцнення матеріально-технічної бази спортивних закладів, посилення тренерського складу та залучення до занять спортом дітей і молоді. VІІ Всеукраїнська велоестафета стане для Дніпропетровщини можливістю продемонструвати спортивний дух нашого регіону», – зазначає Олександр Вілкул.

Довідка:

Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно з 2 по 10 вересня 2011 року:

І. Західний маршрут (1870 км): старт одночасно з м. Хмельницького, м. Тернополя та м. Вінниці через м. Чернівці, м. Івано-Франківськ, м. Ужгород, м. Львів, м. Луцьк, м. Рівне, м. Житомир, м. Київ.

ІІ. Південний маршрут (1515 км): старт з м. Севастополя через м. Сімферополь, м. Херсон, м. Миколаїв, м. Одеса, м. Кіровоград, м. Черкаси, м. Біла Церква, м. Київ.

ІІІ. Східний маршрут (1633 км): старт з м. Луганська через м. Донецьк, м. Запоріжжя, м. Дніпропетровськ, м. Полтава, м. Харків, м. Суми, м. Чернігів, м. Київ.
Зокрема, у м. Дніпропетровську колона фінішує 4.09.2011 р. о 16.00;
старт з Дніпропетровська відбудеться 5.09.2011 р. о 10.00


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0