--.-° --% 0мм

Школярі Дніпропетровщини більше не зможуть приховувати від батьків погані оцінки

15:30, 30 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Школярі Дніпропетровщини більше не зможуть приховувати від батьків погані оцінкиУ Дніпропетровській області з 1 жовтня 2011 року кожна школа отримає можливістьпрацювати з електронним журналом та щоденником через власні сайти, розроблені у системі «Мої знання». Про це повідомив під час конференції педагогічних працівників області голова облдержадміністрації Олександр Вілкул.

Губернатор відзначив, що електронний «Журнал вчителя» – це аналог паперового класного журналу. В цьому журналі вчитель має змогу записувати теми уроків та виставляти оцінки учням. В розділі «розклад уроків та домашні завдання» вказується тема уроку та домашні завдання для учнів.

В «Електронному щоденнику» учені та батьки можуть отримати інформацію про домашні завдання, оцінки чи розклад уроків. Також у щоденнику висвітлюються відомості стосовно пропущених уроків, зауважень та побажань, які записав вчитель. Це дозволяє батькам в он-лайн режимі слідкувати за навчанням своїх дітей.

«Доступ в систему батьків та дітей, – наголосив Олександр Вілкул, – здійснюється тільки за спеціальним кодом, отриманим в освітній установі. Тому батьки можуть бачити інформацію про успішність тільки власної дитини. Крім того батьки мають можливість обрати додатковий спосіб отримання інформації через СМС-повідомлення на мобільний телефон».

Проект електронного щоденника та електронного журналу реалізується за ініціативи губернатора Олександра Вілкула в рамках регіонального проекту «Новій Дніпропетровщині - новий стандарт освіти»,.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых