--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині пройшла конференція педагогічних працівників області

15:41, 30 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині пройшла конференція педагогічних працівників областіПід головуванням губернатора Олександра Вілкула та за участі Міністра освіти й науки, молоді та спорту Дмитра Табачника пройшла конференція педагогічних працівників Дніпропетровщини.

У ході конференції було підбито підсумки розвитку дошкільної та середньої освіти в області у 2010/2011 навчальному році та поставлено завдання на 2011/2012 навчальний рік. Учасники конференції обрали делегатів на ІІІ Всеукраїнський з’їзд працівників освіти. Також губернатор області та міністр освіти нагородили кращих педагогічних працівників регіону.

У роботі конференції взяли участь голова обласної ради Євген Удод, Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко, заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова, а також голови  райдержадміністрацій та міські голови, голови районних рад, керівники управлінь, відділів освіти виконкомів міськрад та райдержадміністрацій, голови  районних, міських комітетів профспілки працівників  освіти й науки, ректори вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації, директори вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, директори професійно-технічних навчальних закладів, закладів освіти та установ обласного підпорядкування, директори загальноосвітніх, дошкільних та позашкільних навчальних закладів.

«Освітня система Дніпропетровщини вже сьогодні динамічно вбирає в себе найсучасніші знання та технології. Наше завдання – у найближчі роки забезпечити перехід до освіти найсучасніших стандартів, що відповідають вимогам інноваційної економіки», - сказав Олександр Вілкул, виступаючи перед делегатами конфренції.

У свою чергу Міністр освіти й науки, молоді та спорту Дмитро Табачник та Уповноважений Президента України з прав дитини Юрій Павленко високо оцінили роботу та ініціативи обласної влади на чолі з губернатором Олександром Вілкулом щодо модернізації освітньої галузі регіону. Зокрема, реалізацію губернаторського проекту «Новій Дніпропетровщині – новий стандарт освіти».


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0