--.-° --% 0мм

3 вересня на Дніпропетровщині відбудеться фестиваль-ярмарок «Петриківській Дивоцвіт – 2011»

08:50, 30 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

3 вересня на Дніпропетровщині відбудеться фестиваль-ярмарок «Петриківській Дивоцвіт – 2011»Фестиваль – ярмарок «Петриківській Дивоцвіт» проходить за підтримки голови облдержадміністрації Олександра Вілкула. Головною метою проведення фестивалю-ярмарку є пропаганда українського мистецтва на світовій арені, подальший розвиток народних ремесел, створення сприятливих умов для розвитку «зеленого» туризму на Придніпров’ї.  

Цього року фестиваль-ярмарок присвячений 20-річчю незалежності України і проходить під девізом: «Наша дума, наша пісня, прадавні звичаї та традиції – тобі, Мати Україно!». Участь у заході візьмуть представники 8 областей України, 14 міст та 22 районів Дніпропетровщини.

«Ми бачимо, з кожним роком зростає популярність фестивалю. Це свідчить про те, що цінність української культури й українського народного мистецтва в нашому суспільстві знаходиться на високому рівні», – зазначила заступник голови облдержадміністрації Марія Пустова.

Гості фестивалю матимуть змогу спробувати різні страви української національної кухні, помірятися силами в бойових атракціонах козацьких розваг. Усі бажаючі можуть придбати для себе і свого будинку прикраси, предмети побуту та вжитку, які виконані у старовинних українських традиціях.

Гостей чекає також святковий концерт молодих талантів Придніпров’я, нагородження призами та подарунками переможців ігрового містечка «Козацькі забави».

Дніпропетровська обласна державна адміністрація та обласна рада запрошують жителів та гостей Дніпропетровщини до смт Петриківка.

За більш докладною інформацією можна звернутись: ОКП „Центр „зеленого” туризму і народних ремесел Дніпропетровщини” Директор – Філінова Лариса Олександрівна, тел. 066958 74 41, 067 943 41 44.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0