--.-° --% 0мм

Шановні жителі Дніпропетровщини!

08:00, 24 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Шановні жителі Дніпропетровщини!Вітаю Вас з 20-ю річницею Дня Незалежності України!
Це день єднання українського народу, який століттями зберігав свою самобутність та нездоланний дух задля створення міцної, потужної держави.   

Молода Українська держава за 20 років пройшла важливий шлях становлення. Сьогодні, завдяки зваженій політиці нашого Президента Віктора Федоровича Януковича, завдяки спільній, згуртованій праці влади та народу швидкими темпами  розбудовується наша країна. Запроваджуються реформи, метою яких є забезпечення стабільного розвитку країни. Повною мірою розкриває свій соціально-економічний потенціал і Дніпропетровщина. Вперше за роки Незалежності  в регіоні розпочато реалізацію масштабних інфраструктурних проектів. Впроваджуються сучасні світові підходи до розвитку регіональної економіки. Будуються дороги,  дитсадки, школи, стадіони. Модернізується промисловість, нових поштовх для розвитку отримало сільське господарство.

Сила нашої держави – у єдності людей, які своїми талантами, працею, професійністю та відповідальністю будують свою країну. Країну, яка здійснює мрії наших прадідів та забезпечує щасливе майбутнє для наших дітей.

У цей урочистий і святковий день бажаю Вам благополуччя та наснаги, нових ідей та звершень задля процвітання Дніпропетровщини та величі України.

Голова облдержадміністрації  
О.ВІЛКУЛ    

Голова облради
Є.УДОД

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых