--.-° --% 0мм

Земельна реформа дозволить підвищити якість роботи сільгосппідприємств області

14:33, 19 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Земельна реформа дозволить підвищити якість роботи сільгосппідприємств областіЗаступник голови Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Любович провів селекторну нараду з головами райдержадміністрацій, начальниками районних управлінь агропромислового розвитку й керівниками сільськогосподарських підприємств області.  

Під час проведення наради були обговорені питання підготовки до проведення посівної кампанії озимих культур під врожай 2012 року, організації закупівель зерна до Аграрного фонду, а також напрямки проведення земельної реформи.

Олександр Любович наголосив на тому, що одним з головних аспектів запровадження ринку земель сільськогосподарського призначення є продовження роз’яснювальної роботи щодо земельної реформи. Олександр Любович підкреслив, що дуже важливо дійти до кожного селянина, кожного власника пая, аби фахово відповісти на їхні питання щодо цілей земельної реформи, державної політики у сфері захисту конституційного права власності на землю та законопроекту «Про ринок земель». Адже проект закону є важливим елементом проведення реформи, і головними завданнями майбутнього закону є підвищення родючості ґрунтів, контролювання екологічної ситуації, наповнення продовольчого ринку та забезпечення прибутковості діяльності тих, хто працює на землі.

Зважаючи на те, що Верховна Рада України розглядатиме законопроект вже на початку вересня. Голови райдержадміністрацій та профільних районних управлінь відзвітували Олександру Любовичу про хід роз’яснювальної роботи в районах, яку вони ведуть згідно з дорученням голови облдержадміністрації Олександра Вілкула.

Також Олександр Любович повідомив про те, що днями на загальноукраїнській виставці «Барвиста Україна» в Києві Дніпропетровщина представила, зокрема, свої підходи у проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо земельної реформи, які схвально оцінив Прем’єр-міністр Микола Азаров.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых