--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині триває Всеукраїнський конкурс «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»

12:37, 17 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині триває Всеукраїнський конкурс «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011»З 30 червня по 9 листопада 2011 року Міністерство України у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Проектом Європейського Союзу «Права жінок та дітей в Україні – комунікаційний компонент» проводять другий Всеукраїнський конкурс на дотримання гендерної рівності роботодавцями України – «Рівні можливості: найкращий роботодавець 2011».  

Конкурс проводиться під егідою та за активної підтримки Міністерства соціальної політики України, проекту Європейського Союзу та Міжнародної організації праці «Рівність чоловіків і жінок у світі праці».

Метою конкурсу є спонукання бізнес-компаній, що працюють в Україні, до запровадження в роботі гендерних підходів, забезпечення умов для поєднання сімейного та професійного життя, поширення найкращих європейських практик у галузі рівності жінок та чоловіків.

Для участі в конкурсі потрібно до 30 вересня 2011 р. заповнити он-лайн анкету на сайті www.rivnist.in.ua.

Урочиста церемонія нагородження відбудеться 10 листопада 2011 р. Переможців у кожній номінації буде запрошено на урочисту вечерю із Послом Європейського Союзу та Міністром у справах сім’ї, молоді та спорту. Також вони отримають можливість зняти фільм про їх компанію та багато інших цікавих пропозицій.

До участі запрошуються всі підприємства, організації та фірми області.     

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых