«Кривбас» - «Ворскла» - 1:1 (молодіжні склади)
У важкому матчі криворізька «молодіжка» здобула нічію у матчі з непоступливою «Ворсклою».
Вже з перших хвилин матчу гості з Полтави продемонстрували бойовий характер й спробували нав’язати свою гру. Але «Кривбас» вдало контролював м’яч у центрі поля й при першій нагоді намагався загрожувати воротам Максима Лавренюка.
У цьому матчі дебютував новачок «Кривбасу» Юрій Габовда. Відіграв він досить непогано, постійно пропонував себе партнерам для продовження атаки, розумно відкривався й енергійно боровся за кожен м’яч. У середині першого тайму Юрій мав непоганий момент для взяття воріт: отримав передачу в центрі поля, пробіг метрів двадцять, обіграв захисника «Ворскли» і пробив – удар прийшовся над поперечиною.
Гості мали перевагу в володінні м‘ячем, раз за разом організовували небезпечні атаки на ворота «Кривбасу» й таки добилися свого. Після подачі кутового з правого флангу Павло Лешко скористався провалом (нажаль, не першим) в «кривбасівській» обороні й влучним ударом головою відкрив рахунок - 0:1.
У другому таймі загальна картина не змінилася – «Ворскла» мала кілька хороших моментів, щоб подвоїти рахунок (в одному з епізодів м’яч влучив в поперечину), «Кривбас» добре оборонявся, не забуваючи про наступальні дії. Коли вже здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою полтавчан, «кривбасівці» спромоглися зрівняти рахунок: Тарас Стретович отримав чудовий пас з глибини поля, вийшов сам-на-сам з голкіпером й не залишив тому ніяких шансів – 1:1.
«Кривбас» виборює одне очко у непростому матчі, але підопічним Сергія Мазура ще є над чим працювати!
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Десерт за 3 хвилини - без желатину та збивання! Літня лимонна насолода
17:46, 30 июн 2024
16:21, 27 июн 2024
17:18, 2 июл 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Хрусткі сирні рулетики з баклажанів під горіховим соусом
17:03, 5 июл 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
17:02, 14 июл 2024
Топ обсуждаемых
11:59, 10 янв 2025
07:44, 10 янв 2025
КОММЕНТАРИИ — 0