--.-° --% 0мм

«Кривбас» - «Ворскла» - 1:1 (молодіжні склади)

15:10, 12 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Кривбас» - «Ворскла» - 1:1 (молодіжні склади)У важкому матчі криворізька «молодіжка» здобула нічію у матчі з непоступливою «Ворсклою».

Вже з перших хвилин матчу гості з Полтави продемонстрували бойовий характер й спробували нав’язати свою гру. Але «Кривбас» вдало контролював м’яч у центрі поля й при першій нагоді намагався загрожувати воротам Максима Лавренюка.

У цьому матчі дебютував новачок «Кривбасу» Юрій Габовда. Відіграв він досить непогано, постійно пропонував себе партнерам для продовження атаки, розумно відкривався й енергійно боровся за кожен м’яч. У середині першого тайму Юрій мав непоганий момент для взяття воріт: отримав передачу в центрі поля, пробіг метрів двадцять, обіграв захисника «Ворскли» і пробив – удар прийшовся над поперечиною.

Гості мали перевагу в володінні м‘ячем, раз за разом організовували небезпечні атаки на ворота «Кривбасу» й таки добилися свого. Після подачі кутового з правого флангу Павло Лешко скористався провалом (нажаль, не першим) в «кривбасівській» обороні й влучним ударом головою відкрив рахунок - 0:1.

У другому таймі загальна картина не змінилася – «Ворскла» мала кілька хороших моментів, щоб подвоїти рахунок (в одному з епізодів м’яч влучив в поперечину), «Кривбас» добре оборонявся, не забуваючи про наступальні дії. Коли вже здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою полтавчан, «кривбасівці» спромоглися зрівняти рахунок: Тарас Стретович отримав чудовий пас з глибини поля, вийшов сам-на-сам з голкіпером й не залишив тому ніяких шансів – 1:1.

«Кривбас» виборює одне очко у непростому матчі, але підопічним Сергія Мазура ще є над чим працювати!


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых