--.-° --% 0мм

На ремонт доріг Дніпропетровщини в державному бюджеті передбачено більше 1 млрд. грн.

12:19, 2 авг 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На ремонт доріг Дніпропетровщини в державному бюджеті передбачено більше 1 млрд. грн.На будівництво та ремонт доріг Дніпропетровської області в цьому році в державному бюджеті передбачено 1 млрд. 26,8 млн. грн. Про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час селекторної наради з міськими головами та головами райдержадміністрацій.

Зокрема, з цих коштів 810 млн. грн. (майже 85%) передбачено на будівництво Південного обходу міста Дніпропетровська. На об’єкті вже проведено значний обсяг робіт, вартість яких складає близько 200 млн. грн.

Також 100 млн. грн. передбачено для початку будівництва з’їздів з Кайдацького мосту, а 216,8 млн. грн. – на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності в населених пунктах області.

«Президент України та Уряд підтримують розвиток інфраструктури Дніпропетровської області. Для регіону виділяються достатні обсяги коштів, аби цього року ми зробили ще один крок до покращення якості доріг в області. Влада регіону та країни виконує свої зобов’язання перед людьми – будуються нові сучасні дороги, капітально ремонтуються вже існуючі, створюються умови для більш якісного та комфортного життя», наголосив Олександр Вілкул.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых