--.-° --% 0мм

Кращі працівники підприємств ГМК Дніпропетровщини нагороджені відзнаками облдержадміністрації

10:31, 16 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кращі працівники підприємств ГМК Дніпропетровщини нагороджені відзнаками облдержадміністраціїУ рамках відзначення Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості за дорученням губернатора Олександра Вілкула відзнаками облдержадміністрації нагороджено 151 працівника 27-ми підприємств гірничо-металургійної галузі регіону. Нагороди та відзнаки під час урочистостей на підприємствах ГМК вручили виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний та заступники голови облдержадміністрації Геннадій Темник, Марія Пустова, Олександр Любович, Іван Ступак, а також представники керівництва головного управління промисловості облдержадміністрації.  

З професією металурга пов'язали своє життя більше 220 тисяч жителів Дніпропетровщини. Понад 169 тисяч працюють у гірничодобувній галузі. «Від імені та за дорученням губернатора Олександра Вілкула вітаю всіх гірників і металургів Дніпропетровщини з професійним святом. Особливі слова пошани та подяки – ветеранам галузі. Це сотні тисяч жителів нашої області, які зробили величезний внесок у становлення та розвиток гірничо-металургійного потенціалу нашої країни», – наголосив Вячеслав Задорожний, вітаючи гірників та металургів області з Днем працівників металургійної та гірничодобувної промисловості.

«Як і багато поколінь гірників та металургів, ви створюєте індустріальну міць країни. Завдяки вашій нелегкій і відповідальній роботі Дніпропетровщина була, є і буде центром гірничо-металургійної промисловості країни», – наголосив Вячеслав Задорожний.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0