--.-° --% 0мм

В.Задорожний: «Виставка «Барвиста Україна» створює можливості для міжрегіонального співробітництва»

09:23, 16 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В.Задорожний: «Виставка «Барвиста Україна» створює можливості для міжрегіонального співробітництва»Виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів нараду щодо підготовки до участі Дніпропетровської області в загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна» та Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар року». У нараді взяли участь президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко, начальники управлінь облдержадміністрації.

«Барвиста Україна» за 10 років свого існування стала одним з провідних виставкових заходів, що репрезентують найкращі науково-технічні розробки, технології, досягнення в різних галузях та найкращу українську продукцію.

Щороку виставка «Барвиста Україна» супроводжується масштабним комплексом презентаційних та культурно-мистецьких заходів, зокрема, проведенням Днів областей, фестивалів, презентацій робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва регіонів України. Напередодні святкування 20-ї річниці Незалежності України на головному виставковому майданчику країни відбудеться масштабний показ досягнень, якими пишається наша держава. Планується, що ювілейну виставку відвідає Президент України Віктор Янукович.

«Торік Дніпропетровщину відзначили за активну участь у конкурсі «Кращий вітчизняний товар року». Це підтвердження того, що наш регіон має високоякісні товари та послуги на рівні світових та європейських стандартів. Чимало проектів, започаткованих на Дніпропетровщині, викликають зацікавленість з боку наших колег закордоном та в різних регіонах України. «Барвиста Україна» – це можливість гідно презентувати наші досягнення», – сказав Вячеслав Задорожний.

За попередньою інформацією заявки на участь у виставці та конкурсі вже подали 35 підприємств та 50 товарів.

Вячеслав Задорожний також наголосив, що участь у виставці – це можливості для кожного підприємства області для розширення міжрегіонального та зовнішньоекономічного співробітництва.

Як повідомлялося раніше, цього року виставка присвячена 20-й річниці Незалежності України та проходитиме з 16 по 19 серпня в Національному комплексі «Експоцентр України». Експозиція нашого регіону буде представлена на 456 кв м. Минулого року область була представлена на 240 кв м.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых