--.-° --% 0мм

В.Задорожний провів селекторну нараду з міськими головами та головами райдержадміністрацій

10:57, 12 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В.Задорожний провів селекторну нараду з міськими головами та головами райдержадміністраційЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула виконувач обов’язків голови облдержадміністрації Вячеслав Задорожний провів селекторну нараду з керівниками міст і районів області.

Під час наради були розглянуті питання про стан збирання в області врожаю, про стан розрахунків споживачів регіону за енергоносії, про підготовку територій до роботи в осінньо-зимовий період, про підготовку підприємств області до загальнодержавної виставки «Барвиста Україна» та інші.

Зокрема, Вячеслав Задорожний відзначив, що площа збирання ранніх зернових культур становить 841,6 тис га. Середня врожайність ранніх зернових на сьогодні складає 25 ц/га, зокрема, пшениці – 30 ц/га. Першість зі збирання врожаю тримають Нікопольський, Широківський та Апостолівський райони.

В.о. голови облдержадміністрації повідомив, що цьогоріч в області посіяно 11,8 тис га гречки, що в чотири з поливною рази більше, ніж минулого року. Найбільше посіяли господарства Синельниківського (136% до плану), Павлоградського  (120%) та Новомосковського (116%) районів.

Також Вячеслав Задорожний дав низку доручень з питань розрахунків міст і районів області за спожиті енергоносії. Він наголосив, що згідно з розпорядженням губернатора Олександра Вілкула до 1 вересня цього року мають бути запроваджені в кожному місті і районі області інформаційно-розрахункові центри та електронні інформаційно-аналітичні системи на базі мережі Інтернет з метою вдосконалення системи збору платежів за житлово-комунальні послуги.

Щодо підготовки територій до осінньо-зимового періоду в.о. голови облдержадміністрації зупинився на стані ремонту комунальних доріг населених пунктів області. Він зазначив, що на сьогодні в регіоні відремонтовано понад 0,5 млн квадратних метрів комунальних доріг. При цьому ситуацію слід покращити в містах Марганець, Новомосковськ, Першотравенськ і Тернівка.

Щодо підготовки підприємств області до виставки «Барвиста Україна» в.о. губернатора доручив керівникам міст і районів прискорити темпи подачі заявок. «Цьогорічна виставка ювілейна і присвячена 20-річчю незалежності нашої держави, тому губернатор Олександр Вілкул поставив завдання на цій виставці гідно представити всі досягнення регіональних виробників. Це патріотичний обов’язок кожного керівника району й міста, кожного керівника підприємства», – підсумував Вячеслав Задорожний.    


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых