--.-° --% 0мм

Геннадій Темник здійснив робочу поїздку по п'ятьох районах і двох містах області

10:55, 11 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Геннадій Темник здійснив робочу поїздку по п'ятьох районах і двох містах областіЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник здійснив робочу поїздку по Солонянському, Томаківському, Нікопольському, Апостолівському та Криворізькому районах, а також містах Марганець та Нікополь. Мета робочої поїздки – контроль за виконанням впорядкування територій, прилеглих до доріг загального користування як державного, так і місцевого значення, а також стан підготовки до опалювального сезону.  

Також у ході робочої поїздки заступника голови облдержадміністрації були обговорені найбільш актуальні питання соціально-економічного розвитку зазначених міст і районів. Зокрема, у Томаківському районі й місті Марганець було розроблено чіткий план дій щодо відновлення повноцінного водопостачання мешканців Томаківського району, який отримує воду з Марганецького водоканалу. Йшлося про заходи зі зниження втрат питної води та встановлення швидкісних очищувальних фільтрів на другому підйомі зазначеного водоканалу. Це покращить якість центрального водопостачання 10 тисячам мешканців Томаківського району, які в період спекотної погоди мають перебої з подачею води.

Натомість у Нікополі було проведено робочу нараду щодо реконструкції аварійного колектора на вулиці Барнаульській, який вийшов з ладу внаслідок недавніх значних опадів. Завдяки оперативному проведенню необхідних заходів вдалося запобігти скиданню стоків до Каховського водосховища. На даний час розроблено проектно-кошторисну документацію та виділено першочергове фінансування в розмірі 300 тис грн з місцевого бюджету. Наразі опрацьовується питання залучення коштів обласного екологічного фонду для завершення реконструкції колектору.

«Питання підвищення комфортності проживання в містах та районах області перебувають на постійному контролі облдержадміністрації та особисто губернатора Олександра Вілкула. Обласна влада надає постійну підтримку і сприяння територіям у їх соціально-економічному розвитку. При цьому глави міст і районів мають першими виявляти ініціативу й подавати відповідні пропозиції керівництву області», – наголосив Геннадій Темник.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0