--.-° --% 0мм

Г.Темник провів селекторну нараду з керівниками міст області щодо координації дій місцевої влади

14:15, 9 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Г.Темник провів селекторну нараду з керівниками міст області щодо координації дій місцевої владиЗа дорученням губернатора Олександра Вілкула заступник голови облдержадміністрації Геннадій Темник провів селекторну нараду. На ній були розглянуті питання щодо підготовки області до нового опалювального сезону, упорядкування територій, прилеглих до доріг державного та місцевого значення, та низка інших питань.  

«Губернатор Олександр Вілкул поставив завдання перед главами міст і районів області вчасно й у повному обсязі провести заходи з підготовки до опалювального сезону та провести благоустрій уздовж доріг загального користування як державного, так і місцевого значення. Графік виконання зазначених заходів перебуває на жорсткому контролі обласної влади», – сказав Геннадій Темник, відкриваючи нараду.

Начальник управління житлово-комунального господарства Андрій Білоусов зазначив, що підготовка житлового фонду, теплового господарства та соціальних об’єктів (шкіл, садочків, лікувально-профілактичних установ) йде за графіком. Водночас Геннадій Темник наголосив, що згідно з графіком станом на 11 липня готовність до опалювального сезону має становити 59%. Відтак він поставив завдання перед керівниками міст і районів області посилити підготовку до опалювального сезону.

Заступник голови облдержадміністрації також звернув увагу, що органи місцевого самоврядування та виконавчої влади в районах повинні до початку опалювального сезону забезпечити оснащення підприємств комунальної теплоенергетики засобами обліку відпуску теплової енергії. «Такою є одна з вимог Державної компанії «Газ України» при підписанні договорів на постачання природного газу в новому опалювальному періоді», – наголосив Геннадій Темник.

Щодо впорядкування території, прилеглої до доріг загального користування державного та місцевого значення, то начальник управління транспорту, зв’язку та дорожнього будівництва Ігор Антімонов повідомив, що з початку року прибрано сміття у смузі відводу доріг довжиною майже 4 км, що становить 71% від плану. Посаджено 2130 дерев. Наразі ДП «Дніпропетровський облавтодор» на автомобільних дорогах загального користування проводить роботи з улаштування тонкошарового покриття на автодорозі Дніпропетровськ – Миколаїв, ямковий ремонт на територіальних дорогах, відновлення горизонтальної розмітки тощо. Кращими серед районів з приведення до належного стану смуги відводу автомобільних доріг є Царичанський, Покровський та Петриківський райони.

Також під час наради було розглянуто питання про завершення будівництва недобудованих житлових об’єктів. З метою їх добудови, за словами Геннадія Темника, наразі в області опрацьовується схема реалізації програми Державної іпотечної установи, яка передбачає отримання забудовниками фінансових або іпотечних кредитів від зазначеної установи. За результатами наради керівництву міст та районів області дано доручення щодо опрацювання разом з забудовниками зазначеної схеми реалізації програми Державної іпотечної установи та надання конкретних пропозицій про забудовників, які готові отримати фінансові або іпотечні кредити від зазначеної установи.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых