--.-° --% 0мм

Дніпропетровщина готується до щорічної загальнодержавної виставки «Барвиста Україна»

14:07, 7 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровщина готується до щорічної загальнодержавної виставки «Барвиста Україна»Цього року виставка присвячена 20-й річниці Незалежності України. Експозиція Дніпропетровської області планується бути удвічі більшою, ніж торік.

В.о. голови облдержадміністрації В’ячеслав Задорожний провів нараду щодо підготовки до участі Дніпропетровської області в загальнодержавній виставковій акції «Барвиста Україна» та Всеукраїнському конкурсі-виставці «Кращий вітчизняний товар року».
 
У нараді взяли участь президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко, начальники управлінь облдержадміністрації.

В’ячеслав Задорожний звернув увагу присутніх на дотримання всіх визначених термінів для підготовки до виставки. Він також зазначив, що найближчим часом має бути розроблена та затверджена загальна концепція участі області в виставці, підготовлені всі презентаційні матеріали, зокрема, буклети, СD-диски з відеофільмом про область.

Цього року виставка проходитиме з 16 по 19 серпня в Національному комплексі “Експоцентр України”. Експозиція нашого регіону буде представлена на 456 кв м. Минулого року область була представлена на 240 кв м.

«Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул ініціював в області реалізацію ряду знакових масштабних проектів. Це і модернізація промислового виробництва, і прогресивні підходи в розвитку агропромислового комплексу, і створення єдиного освітнього простору та багато іншого. Усі наші досягнення ми маємо представити на цій престижній виставці. Це – імідж нашого регіону!», – сказав В’ячеслав Задорожний. 

За попередньою інформацією на виставці та на конкурсі будуть представлені підприємства та товари промислового, агропромислового комплексу області, туристичної та освітньої галузей, житлово-комунального господарства, паливно-енергетичного комплексу, спортивні здобутки області тощо. Планується, що під час роботи виставки будуть організовані виступи кращих творчих колективів Дніпропетровщини.

Довідково:

“Барвиста Україна” – виставковий захід, під час якого один раз на рік свої досягнення одночасно презентують усі регіони України. Метою заходу є демонстрація технічного, інноваційного та інвестиційного потенціалу в різних галузях економіки регіону, презентація кращих науково-технічних розробок, унікальних досягнень промисловості та експортних можливостей підприємств області.

Участь у загальнодержавній акції дає можливість Дніпропетровщині не тільки ознайомитися з реальною політикою регіонів України в економічній, соціальній, культурній та інших сферах життя, а й налагодити взаємовигідне співробітництво між підприємствами та національними й зарубіжними діловими партнерами.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0