--.-° --% 0мм

Кримський трофей КВК дістався криворізьким «Генералам…»

13:32, 1 июл 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кримський трофей КВК дістався криворізьким «Генералам…»Нещодавно в рамках ювілейного XV Чемпіонату команд КВК Криму в Сімферополі відбувся Кубок міста. У грі брало участь вісім команд, серед яких і криворізька «Генерали рудних кар'єрів». Примітна деталь, головою журі виступив заступник міського голови Сімферополя Ілля Глазков, який у минулому сам входив до Клубу веселих та кмітливих. Переможцями та володарями права виступити в грі суперкубка стали криворіжці, друге і третє місце здобули сімферопольські команди «Люди Т» та «Матанот».  

Для збірної Північного і Центрального комбінатів та Кривбасремонту такі зустрічі стали вже традиційними. Минулого року несподівано для господарів їм випало потрапити у коло щасливчиків, котрих, дійсно справедливо, журі визнало переможцями. І ось вдруге поспіль криворіжці вибороли Кубок.

За словами капітана команди Дмитра Харламова, гра складалася з трьох конкурсів. У «Візитці» головною темою було, знайоме північанам, протистояння товстунів і худорлявих, яке артистично відображали сценками та жартівливими танцювальними мініатюрами. Додали й нові номери. Згадали «Холостяка» з популярного в Україні телешоу. Коли проходили обов’язкову редактуру, фінальний номер, що називається, «зарізали». Команда вимушена була за одну добу натомість придумати інше. Результатом творчого пошуку став танцювальний контент «На районі», у якому «погані хлопці» знущалися над перехожими. Саме цією напрочуд вдалою мініатюрою вони приємно здивували кримських глядачів, зірвали овації залу і завоювали прихильність журі. «Генерали…» перемогли з розривом у півбала.

Попереду на них чекає на Одещині Кубок чотирьох ліг: Першої Української, Слобожанської, Дніпровської і Ліги Європи. Ця зустріч, сподіваємось, додасть «Генералам…» досвіду перемог.

Наталя Величко


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0