--.-° --% 0мм

Цього року на Дніпропетровщині буде встановлено 120 нових дитячих майданчиків

15:36, 30 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Цього року на Дніпропетровщині буде встановлено 120 нових дитячих майданчиків в усіх містах та районахЗа ініціативи голови обласної державної адміністрації Олександра Вілкула до кінця 2011 року на Дніпропетровщині буде встановлено 120 дитячих майданчиків. Майданчики встановлюються за рахунок обласного та місцевих бюджетів, а також за кошти бізнесу. Наразі вже встановлено 38 нових комплексів для малят.

Зокрема, 26 червня 2 дитячо-спортивні майданчики були відкриті в м. Жовті Води. Інші такі споруди, починаючи з кінця травня 2011 року, уже встановлені в Апостолівському, Васильківському, Магдалинівському, Нікопольському, Петриківському, Петропавлівському, Покровському, П'ятихатському, Синельниківському, Солонянському, Софіївському, Томаківському, Юр'ївському та Царичанському районах, у містах Марганець, Орджонікідзе, Першотравенськ, Синельникове та Тернівка.

30 червня Олександр Вілкул відкрив сучасний дитячий майданчик у селищі Черкаське Новомосковського району. Це перша подібна споруда у селищі, у якому проживає близько 1 тис дітей.

«На Дніпропетровщині відкривається все більше дитячих майданчиків. У міста й райони області повертаються символи дитинства: пісочниці, гойдалки, гірки. До нашої ініціативи приєдналися приватні особи та підприємства, тому ця добра справа не обмежується підтримкою лише з облбюджету. Впевнений, що об'єднавши наші зусилля, ми подаруємо дітям щасливі роки дитинства», – сказав губернатор Олександр Вілкул.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых