--.-° --% 0мм

Кривий Ріг нагороджено Почесним диплом та кубком «Визнання року 2010»

10:09, 30 июн 2011 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Кривий Ріг нагороджено Почесним диплом та кубком «Визнання року 2010»24 червня у приміщенні торгово-промислової палати України, м. Київ, відбулось нагородження переможців національно-рейтингової програми  діловий імідж України «Визнання року - 2010».  

Серед багатьох учасників програми місто Кривий Ріг стало одним з кращим в напрямку реалізації стратегічного плану соціально-економічного розвитку міста. Криворізька міська рада за сумлінну працю, сприяння розвитку динамічної співпраці та піднесення позитивного іміджу нашої країни в світі була нагороджена Почесним диплом та кубком «Визнання року 2010».

Торгово-промисловою палатою особливо був відзначений вагомий внесок міського голови Кривого Рогу Юрія Вілкула у соціально-економічний, науковий та культурний розвиток України.

Разом з цим Кривому Рогу було вручено альманах «Діловий імідж України» у якому, в розділі «Міста та громади України», своє почесне місце зайняло і наше місто з представленням його потужностей та основними завданнями міської влади на чолі з міським головою Юрієм Вілкулом.


ИА "Кривбасс On-Line" г.Кривой Рог  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0